Sugar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψάχνεται....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Απ' άκρη σ' άκρη
Λοιπόν αμερικανόφιλοι και αμερικανογνώστες καλήμέρα σας και παρακαλώ για την βοήθεια και καθοδήγησή σας.
Στις 30/11 φεύγουμε με το σύζυγο για Νέα Υόρκη με επιστροφή στις 16/12 (16 νύχτες). Υπάρχουν 2 δεδομένα.
1)Στην ΝΥ είχαμε βρεθεί παλιότερα ξεχωριστά οπότε έχουμε μια γενική εικόνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να της αφιερώσουμε ημέρες.
2) Στις 10/12 έχουμε γάμο στο Long Island (εξου και η αφορμή του ταξιδιού).
Σκεφτόμουν λοιπόν μόλις προσγειωθούμε στην ΝΥ να πάμε Μαϊάμι μέχρι περίπου τις 8/12 που θα γυρίσουμε ΝΥ. Και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
Εχετε προτάσεις να μου κάνετε? Είμαι ανοιχτή γιατί τώρα ξεκινάω να το στρώνω το σχέδιο σιγά σιγά...
Στις 30/11 φεύγουμε με το σύζυγο για Νέα Υόρκη με επιστροφή στις 16/12 (16 νύχτες). Υπάρχουν 2 δεδομένα.
1)Στην ΝΥ είχαμε βρεθεί παλιότερα ξεχωριστά οπότε έχουμε μια γενική εικόνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να της αφιερώσουμε ημέρες.
2) Στις 10/12 έχουμε γάμο στο Long Island (εξου και η αφορμή του ταξιδιού).
Σκεφτόμουν λοιπόν μόλις προσγειωθούμε στην ΝΥ να πάμε Μαϊάμι μέχρι περίπου τις 8/12 που θα γυρίσουμε ΝΥ. Και οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
- Να πάμε και να ρθουμε αεροπορικώς στο Μαίάμι και να μείνουμε όλες τις ημέρες εκεί (είναι περίπου 8 νύκτες έτσι στο Μαϊάμι)
- Να νοικιάσουμε αμάξι και να πάμε οδικώς στο Μαϊάμι και να γυρίσουμε αεροπορικώς? Το χει κάνει κανένας. Είναι περίπου 2000 μίλια. Αξίζει?
- Να πάμε Μαϊάμι και κάπου αλλού στη Καραϊβική? Φτάνουν οι 8 ημέρες?
- Να πάμε κάπου τελείως αλλού?
Εχετε προτάσεις να μου κάνετε? Είμαι ανοιχτή γιατί τώρα ξεκινάω να το στρώνω το σχέδιο σιγά σιγά...