KonstantinosAlyona
Member
Ωχ..κάποιος πήρε φόρα, το πήρε πατριωτικά το ζήτημα "ανολοκλήρωτες ταξιδιωτικές ιστορίες"
Ωχ..κι εγώ το διάβασα χαρούμενος, αν και κάτι στα ονόματα δε μου έκανε για Ινδία.. Συνεπαρμένος από τον οίστρο του συγγραφέα τις τελευταίες μέρεςΠαναγιωτάκο μήπως λέω μήπως πόσταρες το κεφάλαιο σε λάθος ιστορία?
Το τρελό γουρούνι τα έχασε..έχει τόσα ανοιχτα μέτωπα που μπερδεύτηκε. Αλλά εντάξει ας δείξουμε κατανόησηΩχ..κι εγώ το διάβασα χαρούμενος, αν και κάτι στα ονόματα δε μου έκανε για Ινδία.. Συνεπαρμένος από τον οίστρο του συγγραφέα τις τελευταίες μέρες
Να τελειώσουνε τα Μεξικά και τα πουλιά τώρα που είμαστε σε οίστρο για να προχωρήσουμε στις ΑλαπούτσεςΑντε ομως διορθωθηκε το λαθος ...αλλα με τις Αλαπουτσες και τα Μουναρ τι γινεται?
Εγώ που ήμουν έτοιμη να βγάλω αεροπορικό για Αλαπούτσα? Να δω τους θησαυρούς που άφησαν πίσω τους οι Μάγια ΚΑΙ εκεί?Λέω κι εγώ κάνουν...πουλάκια τα μάτια μου και βλέπω πάλι Λατινική Αμερική;
Είδες αυτοί οι Maya? ΚοσμοκράτορεςΕγώ που ήμουν έτοιμη να βγάλω αεροπορικό για Αλαπούτσα? Να δω τους θησαυρούς που άφησαν πίσω τους οι Μάγια ΚΑΙ εκεί?