Chchmouf
New Member
Καλησπέρα σε όλη την υπέροχη ομάδα διαβάζω εδώ και πολύ καιρό ιστορίες σας και πραγματικά έχω μάθει πολλά πράγματα!!
Στο κομμάτι του road trip αυτό που έχω κάνει είναι από Θεσσαλονίκη έφτασα μέχρι Πράγα και πίσω!!
Τώρα θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για το πόσο πιθανό είναι να κάνω ένα ταξίδι που για μένα είναι Όνειρο ζωής
Λοιπον από Θεσσαλονίκη θέλω να φτάσω στον αρκτικό κύκλο Λαπωνία, οι μέρες οι οποίες έχουμε στη διάθεση μας λόγω εργασίας είναι 10 και θα ήθελα να με συμβουλέψετε:
Στο κομμάτι του αν βγαίνει αυτό σε 10 μέρες έστω και με λίγο στρίμωγμα;;;
Που πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε στάσεις;
Αν είναι εφικτό τον μήνα Φεβρουάριο να διασχίσω από το Ελσίνκι το οδικό δίκτυο της Φινλανδίας με κάποια υποτυπώδης ασφάλεια;;;
Ποιο πιστεύεται ότι είναι το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού;
Η πορεία που έχω σκεφτεί βλέποντας το Google Maps είναι: Θεσσαλονίκη
βόρεια Μακεδονία
Σερβία
Ουγγαρία
Πολωνία
Λιθουανία
Λετονία και τέλος Εσθονία στο Ταλίν όπου θα πάρω το καραβάκι για να πάω στο Ελσίνκι!!
Είμαστε δύο οδηγοί και θα έχουμε ένα Dacia Duster πετρελαιοκίνητο στα 1.500 κυβικά!
Το χρονικό διάστημα που θέλουμε να το κάνουμε είναι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας
Στο κομμάτι του road trip αυτό που έχω κάνει είναι από Θεσσαλονίκη έφτασα μέχρι Πράγα και πίσω!!
Τώρα θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για το πόσο πιθανό είναι να κάνω ένα ταξίδι που για μένα είναι Όνειρο ζωής
Λοιπον από Θεσσαλονίκη θέλω να φτάσω στον αρκτικό κύκλο Λαπωνία, οι μέρες οι οποίες έχουμε στη διάθεση μας λόγω εργασίας είναι 10 και θα ήθελα να με συμβουλέψετε:
Στο κομμάτι του αν βγαίνει αυτό σε 10 μέρες έστω και με λίγο στρίμωγμα;;;
Που πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε στάσεις;
Αν είναι εφικτό τον μήνα Φεβρουάριο να διασχίσω από το Ελσίνκι το οδικό δίκτυο της Φινλανδίας με κάποια υποτυπώδης ασφάλεια;;;
Ποιο πιστεύεται ότι είναι το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού;
Η πορεία που έχω σκεφτεί βλέποντας το Google Maps είναι: Θεσσαλονίκη
βόρεια Μακεδονία
Σερβία
Ουγγαρία
Πολωνία
Λιθουανία
Λετονία και τέλος Εσθονία στο Ταλίν όπου θα πάρω το καραβάκι για να πάω στο Ελσίνκι!!
Είμαστε δύο οδηγοί και θα έχουμε ένα Dacia Duster πετρελαιοκίνητο στα 1.500 κυβικά!
Το χρονικό διάστημα που θέλουμε να το κάνουμε είναι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας