GTS
Member
MÁV-csoportΣας ευχαριστώ πολύ μήπως γνωρίζετε το site τους; ή πως λέγεται η εταιρεια;
Και το σάιτ μεκκα για τρένα
The Man in Seat 61 | The train travel guide
MÁV-csoportΣας ευχαριστώ πολύ μήπως γνωρίζετε το site τους; ή πως λέγεται η εταιρεια;
Επίσης από Βουδαπέστη προς Βιέννη κάνει δρομολόγια και η Regiojet, απλά προσοχή στο σημαδακι να είναι το τρένο γιατί εκτελεί και δρομολόγια με λεωφορείο.Σας ευχαριστώ πολύ μήπως γνωρίζετε το site τους; ή πως λέγεται η εταιρεια;
Έκανα το αντίστοιχο από Μπρατισλάβα κάθισα όμως 10 ώρες, πιστεύω ότι μόνο κούραση θα είναι, εκτός εάν θέλεις να προσθέσεις μια πόλη!!!!!Θα είμαστε στη Βουδαπέστη για 3 μέρες και 3 νύχτες. Αξίζει τη μία μέρα να πάμε με τρένο Βιέννη μιας και είναι μόνο 2,5 ώρες;
Γι' αυτό είμαι σε δίλημμα! Από τη μία + μια πόλη, από την άλλη -1 μέρα στις ούτως ή άλλως λίγες μέρες στην Βουδαπέστη.Έκανα το αντίστοιχο από Μπρατισλάβα κάθισα όμως 10 ώρες, πιστεύω ότι μόνο κούραση θα είναι, εκτός εάν θέλεις να προσθέσεις μια πόλη!!!!!
Σταθμός-Άγιος Στέφανος είναι 2,9χλμ-40΄+40΄= 80΄πήγαινε-έλα, αποφασίζεις εσύ!!!!Γι' αυτό είμαι σε δίλημμα! Από τη μία + μια πόλη, από την άλλη -1 μέρα στις ούτως ή άλλως λίγες μέρες στην Βουδαπέστη.
Γεια. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε ένα πιο σχετικό θέμα. Αν αρχίσεις να το διαβάζεις προς τα πίσω, μπορεί να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Αλλιώς, ρωτάς ξανάΓεια σας σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ στη βιέννη και θα θελα πληροφορίες πώς μπορώ να πάω από βιέννης στη βουδαπέστη ευχαριστώ