• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Ουγγαρία Από Βιέννη προς Βουδαπέστη και τούμπαλιν

jimp

Member
Σας ευχαριστώ πολύ μήπως γνωρίζετε το site τους; ή πως λέγεται η εταιρεια;
Επίσης από Βουδαπέστη προς Βιέννη κάνει δρομολόγια και η Regiojet, απλά προσοχή στο σημαδακι να είναι το τρένο γιατί εκτελεί και δρομολόγια με λεωφορείο.

RegioJet | Train & bus tickets

connosp

Member
Θα είμαστε στη Βουδαπέστη για 3 μέρες και 3 νύχτες. Αξίζει τη μία μέρα να πάμε με τρένο Βιέννη μιας και είναι μόνο 2,5 ώρες;
Έκανα το αντίστοιχο από Μπρατισλάβα κάθισα όμως 10 ώρες, πιστεύω ότι μόνο κούραση θα είναι, εκτός εάν θέλεις να προσθέσεις μια πόλη!!!!!

dimigogu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Έκανα το αντίστοιχο από Μπρατισλάβα κάθισα όμως 10 ώρες, πιστεύω ότι μόνο κούραση θα είναι, εκτός εάν θέλεις να προσθέσεις μια πόλη!!!!!
Γι' αυτό είμαι σε δίλημμα! Από τη μία + μια πόλη, από την άλλη -1 μέρα στις ούτως ή άλλως λίγες μέρες στην Βουδαπέστη.

connosp

Member

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γεια σας σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ στη βιέννη και θα θελα πληροφορίες πώς μπορώ να πάω από βιέννης στη βουδαπέστη ευχαριστώ
Γεια. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε ένα πιο σχετικό θέμα. Αν αρχίσεις να το διαβάζεις προς τα πίσω, μπορεί να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Αλλιώς, ρωτάς ξανά :)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.619
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom