σαιτας
Member
Αφου ετσι βγαινει το προγραμμα, 4 βιεννη-3 βουδαπεστη και θα περασετε υπεροχα.Αλλά η παρέα θέλει και Βπυδαπέστη και για να μην πάω μόνη μου θα πάω 4 νύχτες βιέννη και 3 νύχτες βουδαπέστη
Αφου ετσι βγαινει το προγραμμα, 4 βιεννη-3 βουδαπεστη και θα περασετε υπεροχα.Αλλά η παρέα θέλει και Βπυδαπέστη και για να μην πάω μόνη μου θα πάω 4 νύχτες βιέννη και 3 νύχτες βουδαπέστη
Καλησπέρα.. πριν λίγες μέρες γύρισα..εχει κλεισει κανεις εισιτηρια απο βιεννη για βουδαπεστη με το τρενο γιατι λιγο με μπερδευει το ζητημα των θεσεων;
Έκανε 2ώρες και 50λεπτά και στο Site πλήρωσα με προπληρωμένη κάρτα αλλά φυσικά μπορείς και με πιστωτική. Στα σύνορα δεν μας έκαναν έλεγχο.. και εμένα εντύπωση μου έκανε να σου πω την αλήθεια.eua σ ευχαριστω πολυ μπορω να σε ρωτησω τι πατησες για να επιλεξεις θεση τα τρενα πως ηταν ποση ωρα κανατε και με τι πληρωσες;στα συνορα σας καναν ελεγχο;
μα γιατί? η Ουγγαρία και η Αυστρία είναι μέλη της ΕΕ και της συνθήκης sengken, άρα δε έχεις κανένα έλεγχοΈκανε 2ώρες και 50λεπτά και στο Site πλήρωσα με προπληρωμένη κάρτα αλλά φυσικά μπορείς και με πιστωτική. Στα σύνορα δεν μας έκαναν έλεγχο.. και εμένα εντύπωση μου έκανε να σου πω την αλήθεια.
Αυτό το ξέρω ..μα γιατί? η Ουγγαρία και η Αυστρία είναι μέλη της ΕΕ και της συνθήκης sengken, άρα δε έχεις κανένα έλεγχο
εκτυπώνεις ένα αρχείο που σου στέλνουν που στην ουσία είναι τα εισιτήριο σου.κι εγω με προπληρωμενη θα κλεισω.το μειλ το εκτυπωσες και στο γκισε σου σκαναραν τους κωδικους και σου δωσαν τα εισιτηρια;αγγλικα μιλουσαν ανετα γτ στην ιταλια δυσκολευτηκαμε.