alkistismaria
Member
Σ'ευχαριστώ eua9.Ο συνατξιδιώτης το έχει με τα γερμανικά οπότε ελπίζω οτι δεν θα δυσκολευτούμε.Πόσες μέρες έκατσες Βιέννη-Βουδαπέστη;Μπορείς να γράψεις και τα ξενοδοχεία που έμεινες;
Η άποψη μου είναι να πας με το Railjet.Τραινάρα!Παιδιά στην κράτηση του τρένου απο Βιέννη Βουδαπέστη στην επιλογή των θέσεων μου δίνει saloon coach και compartment coach μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να διαλέξω και αν μπορείτε να μου το αντιστοιχίσετε με τα δικά μας τρένα;
Δεν έχω πάει στη Ρώμη (Έχω αφήσει το Νότο της Ευρώπης για αργότερα) αλλά και η Βιέννη έχει πάρα πολλά να δεις.Και δεν είναι μόνο τα τυπικά μνημεία (όπερα,πλατεία αγ.Στεφάνου κλπ) έχει έναν καταπληκτικό ζωολογικό κήπο (έμεινα 4 ημέρες αλλά δεν πρόλαβα να πάω!) ένα πανέμορφο κοινοβούλιο,και οι γειτονιές της πολλά όμορφα κτήρια να δεις,αν σου αρέσει αυτού του είδους η περιήγηση!stathis37 σ'ευχαριστώ αλλά δυστυχώς κλείσαμε τα εισιτήρια εδώ και πολύ καιρό και με το σκεπτικό αφου η βουδαπέστη είναι κοντά ας την επισκεφτούμε, ελπίζω να δούμε τα βασικά αν και πιστεύω οτι δεν έχει να δείς τόσα πολλά πράγματα όσα η Ρώμη.