love-to-travel
Member
Πλησιάζει Πρωτομαγιά και θα ήθελα να κάνω την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση για 4 μέρες στην Κρήτη την οποία έχω λατρέψει τα προηγούμενα καλοκαίρια! Θα μπορέσουμε άραγε να κάνουμε κανένα μπανάκι αρχές Μαϊου..; Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή για το ποιες παραλίες θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε, δεδομένου ότι ακόμα είναι νωρίς για μπάνια (ή μήπως κάνω λάθος ;-) παρακαλώ πείτε μου! Να σημειώσω εδώ ότι έχω λατρέψει Ελαφονήσι & Φαλάσαρνα και θα ξαναπήγαινα! Επίσης είδα διάφορα ξενοδοχεία στα βόρεια παράλια μεταξύ Ηρακλείου-Χανίων & Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου. Μερικά βρίσκονται στη μέση του πουθενά αλλά είναι πανέμορφα και θα ήθελα να περάσω ένα ρομαντικό τετραήμερο με το έτερον ήμισυ... Ωστόσο, θυμάμαι ότι στα βόρεια παράλια του νησιού μας πήρε και μας σήκωσε πέρυσι το καλοκαίρι! Είναι πάντα έτσι ή μήπως αρχές Μαϊου δε θα φυσάει τόσο; Μήπως να προτιμήσουμε τα νότια παράλια του νησιού για περισσότερη ζέστη ή θα είναι το ίδιο με τα βόρεια; Τέλος, σκεφτήκαμε τα χωριά κοντά στον Άγιο Νικόλαο (Ελούντα, Πλάκα...) για να το συνδυάσουμε με μια επίσκεψη στη Σπιναλόγκα που δεν έχουμε πάει ακόμα... Ονειρεύομαι ένα όμορφο δωμάτιο σε μια υπέροχη παραλία (ξέρετε, από εκείνες που σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις ποτέ!) με ένα ταβερνάκι με καλό κρητικό φαγητό και να αράξουμε εκεί για 4 μέρες χωρίς να μας φάνε οι δρόμοι αλλά και χωρίς να βαρεθούμε. Είμαστε της ρομαντζάδας, της χαλάρωσης και του καλού φαγητού... Ελπίζω να μη σας κούρασα και ανυπομονώ για τις συμβουλές σας!! Αν θέλετε να μου στείλετε και ονόματα ξενοδοχείων με πριβέ μήνυμα είναι ευπρόσδεκτα!! Ευχαριστώ!!!