• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απόδραση στην Κρήτη για Πρωτομαγιά!

Πλησιάζει Πρωτομαγιά και θα ήθελα να κάνω την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση για 4 μέρες στην Κρήτη την οποία έχω λατρέψει τα προηγούμενα καλοκαίρια! Θα μπορέσουμε άραγε να κάνουμε κανένα μπανάκι αρχές Μαϊου..; Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή για το ποιες παραλίες θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε, δεδομένου ότι ακόμα είναι νωρίς για μπάνια (ή μήπως κάνω λάθος ;-) παρακαλώ πείτε μου! Να σημειώσω εδώ ότι έχω λατρέψει Ελαφονήσι & Φαλάσαρνα και θα ξαναπήγαινα! Επίσης είδα διάφορα ξενοδοχεία στα βόρεια παράλια μεταξύ Ηρακλείου-Χανίων & Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου. Μερικά βρίσκονται στη μέση του πουθενά αλλά είναι πανέμορφα και θα ήθελα να περάσω ένα ρομαντικό τετραήμερο με το έτερον ήμισυ... Ωστόσο, θυμάμαι ότι στα βόρεια παράλια του νησιού μας πήρε και μας σήκωσε πέρυσι το καλοκαίρι! Είναι πάντα έτσι ή μήπως αρχές Μαϊου δε θα φυσάει τόσο; Μήπως να προτιμήσουμε τα νότια παράλια του νησιού για περισσότερη ζέστη ή θα είναι το ίδιο με τα βόρεια; Τέλος, σκεφτήκαμε τα χωριά κοντά στον Άγιο Νικόλαο (Ελούντα, Πλάκα...) για να το συνδυάσουμε με μια επίσκεψη στη Σπιναλόγκα που δεν έχουμε πάει ακόμα... Ονειρεύομαι ένα όμορφο δωμάτιο σε μια υπέροχη παραλία (ξέρετε, από εκείνες που σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις ποτέ!) με ένα ταβερνάκι με καλό κρητικό φαγητό και να αράξουμε εκεί για 4 μέρες χωρίς να μας φάνε οι δρόμοι αλλά και χωρίς να βαρεθούμε. Είμαστε της ρομαντζάδας, της χαλάρωσης και του καλού φαγητού... Ελπίζω να μη σας κούρασα και ανυπομονώ για τις συμβουλές σας!! Αν θέλετε να μου στείλετε και ονόματα ξενοδοχείων με πριβέ μήνυμα είναι ευπρόσδεκτα!! Ευχαριστώ!!!

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Καλησπερα φιλε...σπουδαζω στην Κρητη και μενω Χερσονησσο,εννοειτε οτι επισκεπτομαι χρονια το νησι :)
Που σκεφτεσαι να πας?
Χανια,Ρεθυμνο,Ηρακλειο,Λασιθι....που ακριβως λες?

Θα προσγειωθούμε Χανια και η αναχώρησή μας ειναι από Ηράκλειο. Αναρωτιέμαι αν θα πρεπει να κλείσω κοντά σε παραλια στα Χανια ή το Ρέθυμνο για να κάνουμε και κανένα μπάνιο. Χλωμό..;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Φτανεις Χανια και φευγεις απο Ηρακλειο? Κοψε στη μεση τη διαδρομη και θα βρεις ξενοδοχεια η Πανορμο η στο Μπαλι που τωρα ησυχα θα ειναι χωρις πολυ κοσμο και Φοδελε....

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Συμφωνω με Lulu...
Αν δεν κρυωνετε πολυ θα μπορεσετε να κανετε μπανιο...

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Κανε και μια βολτα στο ηρακλειο αφου θα φυγεις απο εκει..

alpha1965

Member
καλησπερα φιλε μου

http://www.booking.com/hotel/gr/marnivillageherson.el.html?aid=311943;label=khersonisos%2Fkoutouloufari-bT7c_6HEyFHmfJqU37JBXgS17815680486%3Apl%3Ata%3Ap115%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=c149a14b381f8bd8443e01d119a810a4;dcid=4;checkin=2014-05-01;checkout=2014-05-04;ucfs=1;srfid=a98fb67669c085d36ff822840454708a775eebd8X1

δεν ξερω τι εκανες.....τελικα αλλα ριχνω την ιδεα μου

ενα πανεμορφο χωριο ΔΙΠΛΑ σε μια απο τις τουριστικοτερες περιοχες τις χωρας με μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα κατα την ταπεινη μου αποψη,μια περιοχη που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ απο Ελληνες τουριστες αλλα επετρεψε μου να σε πληροφορησω οτι προσφερει τα παντα ΟΛΑ.

Εισαι βουνο.....

εχεις πιατο αγαιο πελαγος......

εχεις ΕΥΚΟΛΗ προσβαση και εισαι κοντα σε,θαλασσα,βουνο,παραδοσιακα χωρια,μασες καλες και απο οτι βλεπω η τιμη για αυτη την σουιτιτσα(3η στην επιλογη) επειδη γνωριζω τον τοπο και το ξενοδοχειο ειναι ΤΖΑΜΙ...

ΥΣ εαν θελησεις λεπτομερειες εδω ειμαι (
Marni Village για αυτο μιλαω)

Πανος

Φίλε Πάνο σε ευχαριστώ! Θα μπω να τα δω όλα αυτά και θα αποφασίσω αύριο... Έκλεισα μόνο ένα βράδυ προς το παρόν στα Χανιά για να έχουμε κάπου να κοιμηθούμε το πρώτο βράδυ (παλιά πόλη :)

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Ειναι οντως πολυ ωραια περιοχη...
Μενω διπλα απο αυτο το χωριο...
Το κουτουλουφαρι ειναι γραφικο και ωραιο...ειστε και 10 λεπτα ποδαροδρομο απο Χερσονησσο!
Αν δεν εχετε ερθει σας το προτεινω!
Ειδικα αυτη την εποχη ειναι πολυ ωραια εχει κοσμο αλλα οχι τοσο πολυ οσο το καλοκαιρι!
Τα μαγαζια εχουν ανοιξει ολα και μπορειτε ειτε να φατε διπλα στη θαλασσα ειτε να πιειτε τον καφε σας,το ποτακι σας!
Αν τελικα μεινετε κουτουλουφαρι περαστε και μια βολτα απο πισκοπιανο και παλια χερσονησο...

Και κατι τελςυταιο αν αποφασισετε να μεινετε στην περιοχη για 1-2 βραδυα ψαξε περισσοτερο τα ξενοδοχεια εχει παρα πολλα η περιοχη και θα μπορεσεις να βρεις πολυ καλες τιμες...
Καλυτερα παρε και ενα τηλεφωνο γιατι τα περισσοτερα ξενοδοχεια εχουν υψηλοτερες τιμες στο booking...στο λεω γιατι ξερω την περιοχη :)

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie