Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν έγραψα ότι είναι πιο όμορφη πόλη, ενδιαφέρουσα είπα ότι είναι.Πιο ομορφη πολη με τιποτα .Πολη με ζωντανια σιγουρα ειναι απο τις καλυτερες.Αντικειμενικα υπαρχουν πολυ πιο ομορφες πολεις αλλα εχει αυτη την μεσογειακη ζωντανια και τον ηλιο της.Εγω περασα πολυ καλα απο πλευρας διασκεδασης και χαβαλε με την παρεα μου.Οσο κιτς και να σου φαινεται δεν γινεται να μην θαυμασεις τη La Sagrada Familia οταν το βλεπεις νιωθεις ενα ριγος δεν σταματαγα να την κοιταω.
Γίνεται και να μην τη θαυμάσεις τη sagrada familia. Πήγα κι εγώ και δεν τη θαύμασα, τη βρήκα χαζομάρα και χασμουριομουν, όπως γίνεται να πας και να πάθεις την πλάκα σου, όλα γίνονται ανάλογα με την αισθητική και τα γούστα του καθενός.
Αντικειμενικο στο γούστο δεν είναι κάτι, αντικειμενικο είναι το μετρησιμο.
Για την άποψή των Βαρκελώνεζων για την πόλη τους: όσους ξέρω, και τυγχάνει να ξέρω πολλές δεκάδες, δεν την αλλάζουν με τίποτε. Μιλάμε για εμμονή και λατρεία, σπάνια βλέπεις τέτοια εμμονή για μια πόλη. Δεν τη συμμερίζομαι, θα διάλεγα πολλές άλλες πόλεις πριν τη Βαρκελώνη για να ζήσω, αλλά το να γράφουμε ότι δεν αρέσει στους κατοίκους της είναι ανέκδοτο. Υπερβολικά πολλούς τουρίστες κανείς κάτοικος δε θέλει, από τη νέα Υόρκη μέχρι τη Φλωρεντία, σιγά το νέο.
Στις υποτιμημενες πόλεις θα βάλω το μεξικο Σίτι που ξεφτιλιζει τη νέα Υόρκη σε όλες τις εκφάνσεις, την καθερες, την πόλη της Ρόδου το χειμώνα, τη Γάνδη, τη Μόσχα, το κουσκο, την αγκαντεζ, τη φεζ, συμφωνώ για το μπαθ αν και υπερβολικά πολλοί επισκέπτες, το Βερολίνο είναι η πιο ενδιαφέρουσα πόλη στην Ευρώπη για μένα, ποιο Λονδίνο και ποια Ρώμη. ..