mourohavlos
Member
Αν προσθέσω αποσκευή σε υφιστάμενη κράτηση με χρήση κουπονιού και αργότερα αλλάξω την κράτηση (αλλαγή ημερομηνίας της πτήσης), τι γίνεται με την αποσκευή? "Μεταφέρεται"?
Εφόσον προστεθεί αποσκευή σε μια κράτηση, με πληρωμή ή χωρίς, ενσωματώνεται στην κράτηση. Το ίδιο fast pass, θέση κλπ. Αν στις νέες ημερομηνίες υπάρχει οποιαδήποτε πρόβλημα με κάτι, θα σου βγάζει το μήνυμα ότι αλλαγές μπορεί να γίνουν μόνο μέσω τηλεφωνικού κέντρου και δεν θα έχεις πρόσβαση στη διαχείριση μέχρι να επικοινωνήσεις. Το συνηθέστερο πρόβλημα είναι ο διαφορετικός τύπος αεροσκάφους σε νέες ημερομηνίες, που δημιουργεί θέματα με τις θέσεις. Για αποσκευές, εξαιρετικά σπάνια υπάρχει πρόβλημα.Αν προσθέσω αποσκευή σε υφιστάμενη κράτηση με χρήση κουπονιού και αργότερα αλλάξω την κράτηση (αλλαγή ημερομηνίας της πτήσης), τι γίνεται με την αποσκευή? "Μεταφέρεται"?
Υποτίθεται πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Δεν έχει συγκεκριμένες διαστάσεις.Μιας και ήθελα να πάρω ένα σακίδιο πλάτης για όταν ταξιδεύω αεροπορικά και σκέφτηκα να πάρω τις μέγιστες διαστάσεις σε χώρο που δίνουν οι αεροπορικές κοιτάζοντας στην aegean δε κατάφερα πουθενά να βρω το προσωπικό αντικείμενο τι διαστασεις έχει. Βλέπω στη ryanair γράφει ξεκάθαρα για σακίδιο πλάτης 40Χ20Χ25 στην aegean που έχουν κρυμμένες τις διαστασεις; Να πάρω ένα τέτοιο σακίδιο πλάτης η παίζει να το βρουν μεγάλο στην aegean για extra αντικείμενο;
μικρό έχω απλά επειδή σκεφτόμουν να πάρω ένα καινούργιο βρήκα κάποια που αναγράφουν οτι είναι για σακίδιο καμπινας και σκέφτηκα ας πάρω αυτό που θα είναι και ακριβώς στις διαστάσεις απλα τελικά ψάχνοντας στην aegean δεν είδα πουθενά να αναγράφει διαστάσεις και απόρρησα.Υποτίθεται πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Δεν έχει συγκεκριμένες διαστάσεις.
Οπότε σε σακίδιο πλάτης πάρε ένα σχετικά μικρό ή το πολύ μεσαίων διαστάσεων το οποίο να μην είναι σκληρό εξωτερικά για να μπορεί να "πατηθεί" αν χρειαστεί.
Ξέρω ότι δε βοηθάω πολύ, αλλά η Aegean το έχει αφήσει ασαφές (το οποίο συνήθως είναι υπέρ των επιβατών, αρκεί να μην το παρακάνουμε). Αν κάποιος σε ναύλο flex έχει χειραποσκευή η οποία δείχνει βαριά και ίσως ξεπερνάει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις και ταυτόχρονα μεγάλη τσάντα πλάτης, ε χτυπάει.
Κι ομως λεει ειδος τσανταςμικρό έχω απλά επειδή σκεφτόμουν να πάρω ένα καινούργιο βρήκα κάποια που αναγράφουν οτι είναι για σακίδιο καμπινας και σκέφτηκα ας πάρω αυτό που θα είναι και ακριβώς στις διαστάσεις απλα τελικά ψάχνοντας στην aegean δεν είδα πουθενά να αναγράφει διαστάσεις και απόρρησα.
κάτι τέτοιο κοίταζα
The Boston Collection BF26 – Μικρή τσάντα Πλάτης – Diplomat
Το θέμα είναι αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις ο πελάτης είναι καλυμμένος. Όταν αναγράφει γυναικεία τσάντα και είναι όντως γυναικεία τσάντα δε μπορεί να σου πει κάποιος κάτι, είσαι στις προδιαγραφές μεγάλη μικρή δε διευκρινίζει. Στις τσάντες πλάτης μπορεί να υπάρχει κάποια παρεξήγηση γιατί αντρική τσάντα δεν είναι ξεκαθαρο τι ακριβώς είναι...Κι ομως λεει ειδος τσαντας
"1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή),"
Ως γυναικα εχω δει θηριωδεις γυναικειες τσαντες να περνανε απο ελληνικα αεροδρομια. Αλλα απο διεθνη οχι και τοσο και δεν θα βασιζομουν στα στραβα ματια εκτος Ελλαδας.
Kαλο σα σκέψη αλλά ανδρική τσάντα δε θεωρείται και δε χωράει στο κάθισμα...Πάρε ένα στρατιωτικό σάκο 120 λίτρων, κράτα τον από τα χερούλια και ονόμασέ τον ανδρική τσάντα. Δε θα χρειαστεί να αγοράσεις και αποσκευή.
Λοιπόν για να απάντησω στο ερώτημα μου τυχαία μπήκα σήμερα σε μια κράτηση να δω κοστος για προσθήκη βαλίτσας και είδα αυτό.μικρό έχω απλά επειδή σκεφτόμουν να πάρω ένα καινούργιο βρήκα κάποια που αναγράφουν οτι είναι για σακίδιο καμπινας και σκέφτηκα ας πάρω αυτό που θα είναι και ακριβώς στις διαστάσεις απλα τελικά ψάχνοντας στην aegean δεν είδα πουθενά να αναγράφει διαστάσεις και απόρρησα.
κάτι τέτοιο κοίταζα
The Boston Collection BF26 – Μικρή τσάντα Πλάτης – Diplomat
Μεσα σ΄αυτο βαζω 3 γυναικειες τσαντες. Σ' ευχαριστω, ειναι καταντια που μετραω με το ζορι 2 τσαντες τοσα χρονια, μια στο χερι και μια στη βαλιτσα. Επιτελους.Λοιπόν για να απάντησω στο ερώτημα μου τυχαία μπήκα σήμερα σε μια κράτηση να δω κοστος για προσθήκη βαλίτσας και είδα αυτό.
Σωστά θυμόμουν ότι κάπου το είχα δεί παλιά, γράφει διαστάσεις έξτρα τσάντας και τελικά είναι μεγαλύτερη από της ryanair είναι 40*30*20 αντί 40*25*20. Οπότε τώρα κατάλαβα γιατί ποτέ δε λένε κάτι γιατί τις τεράστιες τσάντες που κουβαλούν πολλοί