ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
200 zloty θέλει το Uber, για το Oswięcim
Όσο για το λεωφορειο
Όσο για το λεωφορειο
Ο σταθμός των λεωφορείων είναι δίπλα στον σιδηροδρομικό (για την ακρίβεια,από πίσω )Καλημέρα και εγώ για αυτό το έψαξα απλά επειδή διάβασα σε ένα σχόλιο είπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη παρόλο που ήταν λίγο χαζή ερώτηση .
Αααα ωραία σε ευχαριστώ πολύ .Ο σταθμός των λεωφορείων είναι δίπλα στον σιδηροδρομικό (για την ακρίβεια,από πίσω )
Νομίζω ότι θα είστε πολύ στο τρέξιμο και δεν θα προλάβετε να χαρείτε την πόλη... μια μέρα ακόμα καλή θα ήταν.Γεια σας,
Βρήκα οικονομικά εισιτήρια Σάββατο πρωί - πρωί για Κρακοβία και επιστροφή από Βαρσοβία Δευτέρα απόγευμα. Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να διοργανώσω αυτό το ταξίδι και αν θα προλάβουμε σε 2.5 ημέρες ουσιαστικά να δούμε την Κρακοβία (συν Άουσβιτς,αλατωρυχεια). Το κόστος όπως το υπολόγισα θα είναι πολύ χαμηλό. Τι λέτε?
Στην καλύτερη αλλά στο πολύ τρέξιμο και χιλιόμετρο θα πάτε σε μια μέρα Άουσβιτς και αλατωρυχεία και δε θα προλάβετε να γυρίσετε καθόλου την Κρακοβία. Βάλε συν μισή μέρα που θα φάτε για να πας στη Βαρσοβία.Γεια σας,
Βρήκα οικονομικά εισιτήρια Σάββατο πρωί - πρωί για Κρακοβία και επιστροφή από Βαρσοβία Δευτέρα απόγευμα. Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να διοργανώσω αυτό το ταξίδι και αν θα προλάβουμε σε 2.5 ημέρες ουσιαστικά να δούμε την Κρακοβία (συν Άουσβιτς,αλατωρυχεια). Το κόστος όπως το υπολόγισα θα είναι πολύ χαμηλό. Τι λέτε?