Πολωνία Αποριες για κρακοβια

dimistr

Member
-ναι ναι εφαρμογούλα
Bolt: Fast, Affordable Rides - Apps on Google Play

-87 το άτομο γιατί δεν είχε άλλα άτομα, αν είναι κι αλλοι μειώνεται, επίσης αν πάτε με δικό σας μέσο μειώνεται...
87δεν τα λες κ λίγα...? Βέβαια θα κάνω μια προσπάθεια να στείλω Μάικ...ποτέ δεν ξέρεις αν είναι κ άλλοι...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
απλά να το βάλω μαζί με το Άουσβιτς...ή την επόμενη ημέρα?
Την επόμενη μέρα ιδανικά. Και τα δύο σημεία θέλουν το χρόνο τους και απαιτούν περπάτημα, αν τα κάνετε την ίδια μέρα, κάποιο δε θα ευχαριστηθείτε σίγουρα λόγω κούρασης.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όχι όχι δεν το χάνω!!!!!απλά να το βάλω μαζί με το Άουσβιτς...ή την επόμενη ημέρα?????για τις έξω διαδρομές λέμε να πάρουμε αμάξι!!!!!!
Καλύτερα σε δύο διαφορετικές ημέρες. Το Άουσβιτς θέλει αρκετές ώρες κ μαζί με το πάνε έλα δύσκολο βγαίνει μονοκοπανιά.
Δεν ξέρω που θέλετε να πάτε εξω για να αξίζει να πάρετε αυτοκίνητο.
Εγώ στο Άουσβιτς πηγα με οργανωμένη εκδρομή κ στα υπόλοιπα με το Bolt

Яна

Member
Το Άουσβιτς μην το βάλετε μαζί με κάτι άλλο. Χρειάζεται ολόκληρη μέρα. Επίσης κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται ξεναγό. Μόλις μπαίνεις στο χώρο, μπορείς να αγοράσεις έναν οδηγό στα ελληνικά, ο οποίος σε καθοδηγεί ακριβώς ποια διαδρομή να ακολουθήσεις και περιγράφει με λεπτομέρειες τι βλέπεις σε κάθε σημείο της διαδρομής. Οπότε βλέπεις και διαβάζεις επιτόπου τι βλέπεις. Στα αλατωρυχεία είχα πάρει Ελληνίδα ξεναγό μέσω του πρακτορείου tourspoland.com. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τιμές, αλλά θυμάμαι ότι είχε σχέση με το πόσα άτομα αφορούσε η ξενάγηση και με το αν θα έμπαινες σε κάποιο έτοιμο γκρουπ. Με ένα mail, θα ξεκαθαριστεί αυτό. Θυμάμαι ήταν πολύ άμεσοι στις απαντήσεις του και είχα πάρει προσφορά και για αλατωρυχεία και για Άουσβιτς. Θεωρώ, ξαναλέω, ότι στο Άουσβιτς μπορεί κάποιος να τα καταφέρει μόνος του με τον οδηγό. Είναι πολύ κατατοπιστικός και ο όγκος πληροφοριών είναι τόσος όσος χρειάζεται, για να καταλαβαίνεις τι βλέπεις, χωρίς να σε κουράζουν οι άπειρες πληροφορίες.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Είναι πολύ κατατοπιστικός και ο όγκος πληροφοριών είναι τόσος όσος χρειάζεται, για να καταλαβαίνεις τι βλέπεις, χωρίς να σε κουράζουν οι άπειρες πληροφορίες.
Εγώ την ξενάγηση την έκανα με ξεναγό σα αγγλικά. Δεν υπήρχαν περιττές λεπτομέρειες. Ασφαλώς και μπορείς να τα δεις μόνος σου-πλέον με τόση πληροφόρηση που υπήρεχει απο το ιντερνέτ είναι πανεύκολο , ωστόσο η ξενάγηση ήταν εκπληκτική και καθόλου περιττή. Και το λέει κάποια που σιχαίνεται τις οργανωμένες ξεναγήσεις...
Για κάθε σημείο είχαν και μία ιστορία, κρεμόμασταν από τα χείλη της ξεναγού. Αυτό που βλέπαμε το συνέδεε με περιστατικά και ιστορίες από την ευρύτερη περιοχή όπως και μαρτυρίες των κατοίκων που βοηθούσαν ή και φυγάδευσαν όσους είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από το κολαστήριο.

dimistr

Member
Είδα ότι για να μπεις χωρίς γκρουπ...πρέπει να πάμε στις 4...νομίζω καλύτερα να πάμε πρωί..νομίζω θα είναι πιο καλά...θα έχουμε κ όλη την ημέρα μπροστά μας... Στα αλατωρυχεία σκέφτομαι να πάμε μεσημέρι κ μετά...γι'αυτό κ έλεγα να πάμε σε μια μέρα....δεν είναι μακρυά για να πάμε με "ταξί";;;; Είναι δύσκολο να έχεις αμάξι μέσα στην κρακοβια???? Εδώ είχαμε αμάξι στη Μάλτα...που οδηγούσαν κ ανάποδα!!!!!!! ΧΑ χα

Яна

Member
Εγώ την ξενάγηση την έκανα με ξεναγό σα αγγλικά. Δεν υπήρχαν περιττές λεπτομέρειες. Ασφαλώς και μπορείς να τα δεις μόνος σου-πλέον με τόση πληροφόρηση που υπήρεχει απο το ιντερνέτ είναι πανεύκολο , ωστόσο η ξενάγηση ήταν εκπληκτική και καθόλου περιττή. Και το λέει κάποια που σιχαίνεται τις οργανωμένες ξεναγήσεις...
Για κάθε σημείο είχαν και μία ιστορία, κρεμόμασταν από τα χείλη της ξεναγού. Αυτό που βλέπαμε το συνέδεε με περιστατικά και ιστορίες από την ευρύτερη περιοχή όπως και μαρτυρίες των κατοίκων που βοηθούσαν ή και φυγάδευσαν όσους είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από το κολαστήριο.
Για αυτό είπα κατά τη δική μου γνώμη. Επίσης το έγραψα ως επιλογή, διότι με την ξενάγηση στα αλατωρυχεία, που είναι απαραίτητη αλλιώς δεν μπαίνεις μέσα, αυξάνεται το κόστος. Σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησα την ξενάγηση. Πάντα σου δίνει κάτι παραπάνω.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κι εγώ θεωρώ τη ξενάγηση στο Άοσβιτς επιβεβλημένη, κάτι που έτσι κι αλλιώς συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο, εκτός αν υπάρχουν ακόμα οι ώρες δωρεάν πρόσβασης όπως παλαιότερα.

Яна

Member
Κι εγώ θεωρώ τη ξενάγηση στο Άοσβιτς επιβεβλημένη, κάτι που έτσι κι αλλιώς συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο, εκτός αν υπάρχουν ακόμα οι ώρες δωρεάν πρόσβασης όπως παλαιότερα.
Το εισιτήριο ουσιαστικά είναι η ξεναγηση. Αλλιώς, δεν πληρώνεις.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Το εισιτήριο ουσιαστικά είναι η ξεναγηση. Αλλιώς, δεν πληρώνεις.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα αλλά όταν πήγα πλήρωνες και χωρίς ξενάγηση. Λιγότερα, αλλά πλήρωνες.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχει συγκεκριμένες ώρες που δεν πληρώνεις, δε μπορείς να πας όποτε θέλεις. Όταν το είχα επισκεφτεί, οι ώρες αυτές ήταν πριν τις 9 το πρωί και μετά τις 5 το απόγευμα, αλλιώς έπρεπε να κλείσεις εισιτήριο με μια από τις διαθέσιμες γλώσσες.
Βέβαια αυτό άλλαξε λόγω πανδημίας τη τελευταία φορά που το έψαξα για μία φίλη, οπότε δε ξέρω τι ακριβώς ισχύει.

dimistr

Member
Έχει δωρεάν...μετά τις 4... Νομίζω κ εγώ όμως ότι πρέπει να μπεις με ξεναγό!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom