ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
κι πότε με το καλό έρχεσε? για να φτιάξω το προγραμμά μου
Super επιλογή.Είχαμε μείνει στην junior suiteΘα μείνουμε στο Novotel centrum, το βρήκα σε καλή τιμή.
Θα έρθω τη Τετάρτη το πρωί 22-6, θα πάω στο Ζακοπάνε την ίδια μέρα, θα γυρίσω στη Κρακοβία τη πέμπτη το απόγευμα. Θα επιστρέψω Αθήνα τη κυριακή το βράδυ 23.00 Θα μένουμε novotel centrum όπως σου ξανάγραψα. Είναι στην ευχέρεια σου που και πότε θα συναντηθούμε. Αν θες να σου στείλω με προσωπικό μήνυμα το τηλ.κι πότε με το καλό έρχεσε? για να φτιάξω το προγραμμά μου
και όποιος θέλει το κινητό του, να επικοινωνήσει μαζί μου ;Ρ :ΡΓεια χαρά και από μένα.
Μένω Κρακοβία πλέον και δουλεύω στον τουρισμό, κάνω ξεναγήσεις στην πόλη με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηχητικό οδηγό. Οι ξεναγήσεις είναι περίπου μισή ώρα, ίσως και λίγο περισσότερο και πάμε στην Παλιά Πόλη, την Εβραϊκή Συνοικία και το Γκέτο. Αν έρχεστε και σας ενδιαφέρει να δείτε την Κρακοβία επικοινωνήστε μαζί μου
Αν έχεις να διαθέσεις γύρω στα 80-100€ τη βραδιά, κοίτα και το Andel's Hotel. Είναι μοντέρνο, καθαρό και με πολύ καλό πρωινό. Eίναι ακριβώς έξω απ' την παλιά πόλη (10 λεπτά περπάτημα μέχρι την κεντρική πλατεία) και το κυριότερο δίπλα στο σταθμό τρένων/λεωφορείων τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να πας ημερήσιες ή σε άλλες πόλεις.thoikos said:Πείτε μας καποιο ξενοδοχειο ,οικονομικο,ομορφο και κοντα στη καρδια της πολης ωστε να μην χρειαζεται να μετακινουμαστε συνεχεια με μεσα συγκοινωνιας.