karfitsa
Member
Δεν εχω ξανακουσει να μπορεις να βαλεις 2 καρτες...αν θέλω να κλέισω ξενοδοχείο μεσω booking και το όριο της πιστωτικής μου δεν επαρκεί τι γίνετε?
μπορώ να βάλω και δευτερη?η χρεωστική?
Δεν εχω ξανακουσει να μπορεις να βαλεις 2 καρτες...αν θέλω να κλέισω ξενοδοχείο μεσω booking και το όριο της πιστωτικής μου δεν επαρκεί τι γίνετε?
Αυξάνεις το όριο της κάρτας. Αν έχεις κωδικούς e-banking το κάνεις εύκολα και μόνος σου, αλλιώς τηλέφωνο στην τράπεζα και σου το κάνουν αυτοί.καλησπέρα παιδιά,
αν θέλω να κλέισω ξενοδοχείο μεσω booking και το όριο της πιστωτικής μου δεν επαρκεί τι γίνετε?
Της χρεωστικής θα εννοείς φαντάζομαι.Γιατί το όριο της πιστωτικής δεν αυξάνεται έτσι εύκολα.Αυξάνεις το όριο της κάρτας. Αν έχεις κωδικούς e-banking το κάνεις εύκολα και μόνος σου, αλλιώς τηλέφωνο στην τράπεζα και σου το κάνουν αυτοί.
Ναι της χρεωστικής.Της χρεωστικής θα εννοείς φαντάζομαι.Γιατί το όριο της πιστωτικής δεν αυξάνεται έτσι εύκολα.
Πολύ γενική ερώτηση. Τι κράτηση θες να κάνεις; Την κλασσική του booking με δωρεάν ακύρωση, που στο τέλος πληρώνεις στο ξενοδοχείο; Αν ναι, μην ανησυχείς, μόνο για εγγύηση τη θέλουν την κάρτα σου, μπορείς να πληρώσεις όπως θες το ξενοδοχείο, δε δεσμεύεσαι να είναι η ίδια κάρτα, δε δεσμεύεσαι καν να είναι κάρτα. Αν μάλιστα το ξενοδοχείο είναι και σε σοβαρή χώρα (δύσκολο στην Ελλάδα) μπορείς να ζητήσεις να σπάσουν την πληρωμή σε πολλαπλές κάρτες ή καρτες και μετρητά.καλησπέρα παιδιά,
αν θέλω να κλέισω ξενοδοχείο μεσω booking και το όριο της πιστωτικής μου δεν επαρκεί τι γίνετε?
Ψάχνω για ξενοδοχείο για Νεα Υόρκ για καμιά 10αριά μέρες οι τιμες που βλέπω παιρνάν το όριο της πιστωτικής μου κάρτας. και αν βρώ καμιά προσφορά θα πρέπει να κλέισω εκείνη τη στιγμή. Το όριο της πιστωτικής δύσκολο να ανεβάσω. Η χρεωστική θα πρέπει να έχω το υπόλοιπο επαρκές.Πολύ γενική ερώτηση. Τι κράτηση θες να κάνεις; Την κλασσική του booking με δωρεάν ακύρωση, που στο τέλος πληρώνεις στο ξενοδοχείο; Αν ναι, μην ανησυχείς, μόνο για εγγύηση τη θέλουν την κάρτα σου, μπορείς να πληρώσεις όπως θες το ξενοδοχείο, δε δεσμεύεσαι να είναι η ίδια κάρτα, δε δεσμεύεσαι καν να είναι κάρτα. Αν μάλιστα το ξενοδοχείο είναι και σε σοβαρή χώρα (δύσκολο στην Ελλάδα) μπορείς να ζητήσεις να σπάσουν την πληρωμή σε πολλαπλές κάρτες ή καρτες και μετρητά.
Αν τώρα η κράτηση που έχεις κάνει είναι με άλλους όρους (π.χ. με προπληρωμή, ή με το ξενοδοχείο να προεισπράττει ένα μέρος), η κάρτα σου πρέπει να έχει το απαραίτητο υπόλοιπο για τη χρέωση που θα γίνει. Αν δεν έχει, λογικά θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να δώσεις άλλη κάρτα (αν γίνει αυτό, τη νέα κάρτα να τη δώσεις ΜΟΝΟ μέσα από το site της booking.com).
Όχι, συνήθως κάνουν authorize ένα μικρό ποσό μόνο, ποτέ δεν έχω δει να κάνουν παραπάνω από το κόστος μίας βραδιάς. Και μην ανησυχείς για ΗΠΑ, σχεδόν σίγουρα θα μπορείς να σπάσεις πληρωμή σε πολλαπλές κάρτες.Την κλασσική κράτηση με δωρεάν ακύρωση που θέλουν για εγγύηση δεν πρέπει να καλύπτει το ποσό όλο η κάρτα?
Oκ σε ευχαριστώ πολύ, μου έφυγε ένα άγχος.Όχι, συνήθως κάνουν authorize ένα μικρό ποσό μόνο, ποτέ δεν έχω δει να κάνουν παραπάνω από το κόστος μίας βραδιάς. Και μην ανησυχείς για ΗΠΑ, σχεδόν σίγουρα θα μπορείς να σπάσεις πληρωμή σε πολλαπλές κάρτες.