sinefoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;;;;;;;;;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
ενταξει διαβασα ολα τα σχολια και βρηκα ακρη,πλεον η booking απ οτι εχω καταλαβει,ειτε εχεις κανει κρατηση σε ξενοδοχειο με δωρεαν ακυρωση και χωρις προπληρωμη,ειτε κανεις κρατηση με φτηνοτερη τιμη και αμεση πληρωμη σου κραταει ολο το ποσό,καινουργιο ειναι αυτο......ναι μεν στο επιστρεφει αν εχεις δωρεαν ακυρωση,αλλα δεν παυει να το κραταει,ολο το ποσο,οχι μερος του ποσου,ή μια νυχτα,ολο,στην περιπτωση δωρεαν ακυρωσης,το επιστρεφει αλλα πρεπει να υπαρχει ολο το ποσό της κρατησης μεσα,ακομα και για κρατησεις που ειναι για 6 μηνες μετα,οπως κανω συνηθως εγω...τοτε για ποιο λογο ρε παιδια υπαρχει η δωρεαν ακυρωση;αφου ολες οι κρατησεις προπληρωνονται;τι παιζει;κι αυτο ειναι μετα τον απριλη του 2019...το τσεκαρα σιγουρα.εθνικη εχω,και ευτυχως δεν εχω ποτε ολο το ποσο μεσα,που παντα(ενω το τονιζω ειναι χωρις προπληρωμη και με δωρεαν ακυρωση)μου στελνουν μνμ απ την booking oτι η καρτα ειναι ακυρη κλπ......κυριως στο παρισι ειναι αδυνατον να κλεισει κανεις αν δεν ειναι ολο το ποσο μεσα στην καρτα....δεν πα να σαι genious? αυτοι ειναι πιο τζινιους....