Αγαπητέ Jisi για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα για το ταξίδι σου, θα πρέπει να διαβάσεις πρώτα όλα όσα έχουν γραφεί στο φόρουμ, για το Παρίσι και μάλιστα από περισσότερο από μένα γνώστες. Αυτός εξάλλου είναι και ένας από τους άγραφους κανόνες καλής χρήσης του φόρουμ. Δε σε επιπλήτω, αλλά σαν παλαιότερος προσπαθώ να σε βοηθήσω. Κατα τα άλλα να επανέλθεις.καλησπερα και ευχαριστω για την ανταποκριση!
αυτα που θελω να ρωτησω ειναι σε ποια περιοχη να μεινω? θελω να ειναι ασφαλησ να μην φοβασαι το βραδυ να κυκλοφορισεισ!εχω απορυψει οπερα και ειμαι αναμεσα σε αιφελ και αψιδα του θρυαμβου! πωσ θα παω απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο (αυτο οταν μαθω που θα μεινω)! και υπαρχουν καρτεσ απεριοριστων διαδρομων για το μετρο απο που προμηθευονται και πρεπει να κλεισω απο εδω κανενα εισητηριο?αξιζει? π.χ. λουβρο? θα γλιτωσω ουρα ασ πουμε η καλυτερα εκει!και γενικα οτι συμβουλη εχετε να μου δωσετε που αξιζει και που οχι να παω τι να προσεχω και που θα βρω φαγητο καλο και γενικα οτι μπορει να με βοιθησει! ακομα και πωσ θα παω disneyland, βασικα μια μερα καλα ειναι η καλο θα ηταν να μεινω και κανενα βραδυ εκει!αυτα, δεν ξερω αν ειναι υπερβολικα αλλα ειναι αυτα που εχω στο μυαλο μου και θα ηθελα να μην ψαχνομαι εκει!