Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δοκίμασες να ανανεώσεις την airalo με vpn? Όταν βρίσκεσαι στην Κούβα δε γίνεται να κάνεις πληρωμές σε πολλές εταιρείες που έχουν σχέση με τις ΗΠΑ, από τη Google μέχρι αεροπορικές εταιρείες, ακόμη κι αν αυτές δραστηριποιούνται νόμιμα στην Κούβα, με την airbnb να είναι το πιο παλαβό παράδειγμα. Με vpn λογικά θα γίνεται.Επιβεβαιώνω και εγώ λοιπόν πως η Airalo μου δούλεψε κανονικά στην Αβάνα.
Παρόλα αυτά το 1GB που δίνει μου τελείωσε πολύ γρήγορα και για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω δεν μπορώ να την ανανεώσω, με καμία κάρτα μου. Δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή κάτι άλλο .
Οποτε αγοράσαμε μια κουβανέζικη sim από την Etecsa στην Obispo. Στην αρχή έλεγε ο υπάλληλος ότι έχουν ξεμείνει και ότι έπρεπε να την αγοράσω online και μετά να μου την δώσει επιτόπου (?)
Τελικά όταν καταλαβε ότι είχαμε μετρητά πάνω μας, μας πούλησε μια κάρτα σιμ για 35€ με 8gb, λεπτά ομιλίας και sms.
Καλύτερα με την κουβανική σιμ πάντως γιατί έτσι χρησιμοποιούμε και το La nave , που πριν με ελληνικό νούμερο δεν ερχόταν το sms επιβεβαίωσης με τίποτα .