Γεια σου Υοrgos! Δε μπορώ να μη σου κάνω κ εγω κάποιες ερωτησεις.. θα πάμε Κούβα 24 Ιανουαρίου για 9 μέρες. Κλείσαμε πακέτο με το travellatino γιατί ειναι γαμηλιο ταξιδι και δεν ήθελα να αγχωθω μηπως τα κανω θαλασσα αν τα προγραμματισω μόνη μου. Το ξέρεις αυτο το πρακτορείο εκει? Ειναι καλό? Ο μήνας που διαλεξαμε τι θερμοκρασίες εχει συνήθως? Θα κανουμε κανένα μπάνιο πιστεύεις? Ξέρω οτι ο καιρος δεν είναι προβλεψιμος πλεον αλλά συνήθως τι παίζει το Γενάρη? Τι ρούχα να παρουμε?? Επισης διαβασα ότι θέλουμε αμερικανικο ανταπτορα.. να αγοράσω έναν που εχει και μετασχηματιστη θα βολεύει πιο πολύ λόγω τάσης εκεί? Ευχαριστώ προκαταβολικα γιατί βλέπω οτι απαντας παντα!!'Εχει συμβεί αλλά είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης.
Ως κέντρο νοείται το Vedado. Ως τουριστικό κέντρο, η παλιά Αβάνα, αν και δεν τη συνιστώ για διαμονή. Οπότε ψάχνεις γι αυτές τις δύο γειτονιές συν το ενδιάμεσο, αλλά υποβαθμισμένο, centro Habana.
Όχι, θα απογοητευτείς. Ο καλός βυθός είναι πολύ μακριά.
Ρωτάς στα ξενοδοχεία.
Πριβέ ταξί από 100-180 cuc μετ' επιστροφής. Εξαρτάται από την εποχή, το είδος του αμαξιού, αν μιλάει Αγγλικά ο οδηγός, αν θα σας κάνει τουρ κλπ.