Κούβα Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

Giorgos.p

New Member
Καλησπέρα σας. Έχω κλείσει διακοπές στην Κούβα για τις Γιορτές (Χριστούγεννα) και ψάχνω να βρω κάποιες πληροφορίες.

1. τι ρούχα να πάρω μαζί μου (δεν έχω καταλήξει ακόμα. μαγιό ή μπουφάν?)
2. συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος ακόμα και τώρα? είναι συχνές?
3. Θέλω να ταξιδέψω από Trinidad για Varadero με στάση στην santa clara. Τι μπορώ να διαλέξω? ποσό περίπου κοστίζει? (2 άτομα με βαλίτσες)
4. Θέλω να ταξιδέψω από Varadero για Αβανα. Τι μπορώ να διαλέξω? ποσό περίπου κοστίζει? (2 άτομα με βαλίτσες)

κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα σας. Έχω κλείσει διακοπές στην Κούβα για τις Γιορτές (Χριστούγεννα) και ψάχνω να βρω κάποιες πληροφορίες.

1. τι ρούχα να πάρω μαζί μου (δεν έχω καταλήξει ακόμα. μαγιό ή μπουφάν?)
2. συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος ακόμα και τώρα? είναι συχνές?
3. Θέλω να ταξιδέψω από Trinidad για Varadero με στάση στην santa clara. Τι μπορώ να διαλέξω? ποσό περίπου κοστίζει? (2 άτομα με βαλίτσες)
4. Θέλω να ταξιδέψω από Varadero για Αβανα. Τι μπορώ να διαλέξω? ποσό περίπου κοστίζει? (2 άτομα με βαλίτσες)

κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
1. Δες τον καιρό πριν φύγετε. Κανονικά ανοιξιάτικα προς καλοκαιρινά, αλλά το Δεκέμβριο αν έρθει κανένα κύμα κρύου από τον Καναδά ανατρέπονται όλα, κάθε σειμώνα έχουμε τουλάχιστον μια τέτοια κακοκαιρία με θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς, σε περιπτώσεις και κάτω από 5.
2. Ναι και ναι. Στην Αβάνα λιγότερο, επαρχία πάρα πολύ. Και στην Αβάνα εξαρτάται πολύ από τη γειτονιά, κι ακόμη μέσα στην ίδια γειτονιά παίζει πολύ, πχ εμείς είμαστε σε τετράγωνο με 2 νοσοκομεία και κόβεται ελάχιστα, φίλοι 3 τετράγωνα πιο πάνω έχουν πιο συχνά.
3. Viazul, ιδιωτικό ταξί ή colectivo. To πρώτο δεν κάνει απλή στάση Σάντα Κλάρα, θα πρέπει να μείνετε εκεί. Το δεύτερο, ό,τι συμφωνήσετε, φαντάζομαι γύρω στα 150-200€ για το όχημα. Το τρίτο 35€/άτομο σχεδόν πάντα σταματάει ακριβώς για το ΜΑσυωλείο.
4. Πάλι οι ίδιες επιλογές, φτηνότερα, σχεδόν τα μισά. Τα colectivos πάντα φεύγουν πρωί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom