Katerina p
Member
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μ απαντήσεις είναι πάντα πολύ χρήσιμα όλα αυτά που μας λες, ναι κάτι έχω καταλάβει ήλπιζα μήπως τυχαινε καμία προσφορά τπτ τέτοιο είναι το πρώτο μεγάλο ταξίδι που οργανώνουμε μόνες μαςH πρώτη σας προτεραιότητα είναι να κλείσετε εισιτήρια πάντως, δε θα φτηναίνουν όσο περνάνε οι μέρες.
Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο περιορισμό στο μπάτζετ νομίζω δεν έγραψα κάτι τέτοιο, απλά δεν ξέρουμε πόσα θα πρέπει να έχουμε μαζί, από μια γρήγορη ματιά που είχα δει για Μπαχάμες είχα βρει αεροπορικά με 160€ κ δωμάτια βρήκα κ οικονομικά αλλά δν έψαξα πολύ την περιοχή που είναι κ για κανκούν λίγο πιο ακριβά τα αεροπορικάΓενικώς τα αεροπορικά από Κούβα για κοντινές χώρες δεν είναι καθόλου φτηνά. Αλλά αφού έχετε περιορισμό στο μπάτζετ σας, αποκλείστε τις Μπαχάμες είναι απλά πανάκριβα τα πάντα. Κι η Τζαμάικα είναι ακριβή, ακριβό και το να πάτε και ναι, έχει πολλά θέματα ασφάλειας
Μεξικό κ Κολομβία δεν θα είναι λίγο επικίνδυνα; επίσης γνωρίζεις αν για καμιά χώρα από αυτές πρέπει να βγάλω άλλη βίζα;Για Κανκούν τα εισιτήρια είναι πιο γήινα, για Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να είστε λίγο τυχερές. Σχετικά οικονομικά είναι για Μέξικο Σίτυ και Κολομβία (δείτε τη wingo), που είναι ωραίοι προορισμοί και οι δύο και πολύ διαφορετικοί από την Κούβα.
Που πιστεύεις πρέπει να προσθέσω μέρες; η είναι κάποιο μέρος που πρέπει να αλλάξω;Είναι μεγάλες οι αποστάσεις και -κυρίως- σε κάποια από αυτά δεν πάει λεωφορείο, ενώ σε άλλα υπάρχουν μόνο resorts όπου και δύσκολη είναι η πρόσβαση και ακριβή η διαμονή, έχετε τσεκάρει τιμές; Το λέω γιατί έγραψες ότι έχετε περιορισμούς στο μπάτζετ σας. Δε θα προσέθετα περισσότερα πράγματα, μάλλον θα χριεαστείτε περισσότερες μέρες στα ίδια μέρη που αναφέρεις.
Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο; αν δεν βρω κάτι από αυτά τα δύο; Το οτοστόπ είναι μια ασφαλη λύση μεταφορας;Προφανώς είναι φτηνότερα τα λεωφορεία αλλά δεν πάνε σε όλα τα μέρη που θέλετε να πάτε, δες το σάιτ της viazul. Όπου δεν πάει η viazul ίσως βρείτε colectivos (shared taxis) αλλά low season και ειδικά στα ανατολικά είναι δύσκολο. Ακόμη και από/προς Santa Clara δεν είναι εύκολο.
Χρεωστική περνάνε κανονικα η ελληνικές τύπου άλφα, εθνική η πρέπει να έχω κάτι άλλο; κ δεν κρατάνε πολύ προμήθεια; μπορείς σε παρακαλώ να ξαναπείς που πληρώνω μόνο με κάρτα που με ευρώ κ που με πέσοςΦέρτε όσα μπορείτε, αλλά ό,τι έχει να κάνει με ξενοδοχείο θα χρειαστείτε πιστωτική/χρεωστική κάρτα, δε θα έχετε την επιλογή να το πληρώσετε μετρητοίς. Εγώ θα είχα 150€/ημέρα/άτομο για να είμαι άνετος με αυτά που θέλετε να κάνετε.
Ναι Sim δν έχω βρει ακόμα κάπου από αυτά που έχω διαβάσει από σένα μονοΤι είδους κάρτα εννοείς, sim? Εξαρτάται από το πόσο σας τη νοικιάζουν.