Elebtg
Member
Μακάρι να σας κάνει καλό καιρόγιατί εμείς είμαστε Cayo Santa Maria κ ακυρώθηκε η αυριανή μας κατάδυση
Κλασικά οπως κάθε χειμώνα υπάρχουν 1-2 περίοδοι ολιγοήμερες συνεχούς κακοκαιρίας. Για τις επόμενες μέρες θα είναι ΟΚ πάντως.Μακάρι να σας κάνει καλό καιρόγιατί εμείς είμαστε Cayo Santa Maria κ ακυρώθηκε η αυριανή μας κατάδυση
Καταρχήν τσεκάρετε ότι δικαιούστε να πάτε Νέα Υόρκη από την Κούβα, έχετε αμερικάνικη βίζα ή έχετε απλώς ESTA;Γεια σας και πάλι.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής…
Μετά την Κούβα πάμε Νέα Υόρκη, και μετά Ελλάδα, έχουμε πάρει 1 μπουκάλι ρούμι και γύρω στα 30 πούρα. Θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική;
Ωραία θα τα πιούμε κ θα τα καπνίσουμε εδώ τότεΚαταρχήν τσεκάρετε ότι δικαιούστε να πάτε Νέα Υόρκη από την Κούβα, έχετε αμερικάνικη βίζα ή έχετε απλώς ESTA;
Δεν επιτρέπεται να βάλετε κουβανικά προϊόντα στις ΗΠΑ εκτός κι αν έχετε ταξιδέψει με αμερικάνικο πρακτορείο κι έχετε σχετική έγγραφη άδεια.
Mόνο προς την Κούβα, μόνο ηλεκτρονικά.Μίλησα με τη πρεσβέια και μου ανέφεραν πως απαιτείται βίζα, ταξιδιώτικη ασφάλιση και συμπλήρωση ενός εγγράφου 48 ώρες πριν το ταξίδι . Αυτό το έγγραφο χρειάζεται να εκτυπωθεί; Θα πρέπει να συμπληρωθεί και αποχωρώντας από την Κούβα;
Για μικροπληρωμές μόνο σε πέσος, για μεγάλες πληρωμές σε ευρώ, στα ξενοδοχεία μόνο κάρτα. Συνάλλαγμα κάνεις στη μαύρη αγορά, οπουδήποτε αλλού χάνεις 60%.Επίσης συνάλλαγμα κάνουμε στο αεροδρόμιο, υπάρχουν και περιπτώσεις που δέχονται ευρώ;
Ναι αλλά πρέπει να την έχεις προαγοράσει ονλάιν.όπως επίσης η καρτα για δεδομένα αγοράζεται από το αεροδρόμιο;
Ξέχνα το είναι πανάκριβο. Κλείσε επίτόπου.Και τέλος κλείσατε από πριν εκδρομές και αν ναι από ποιο site; εχω βρει το civitatis ; είναι εντάξει; υπάρχει κάποιο άλλο;
Καλησπέρα,Καλησπέρα και καλά να περάσετε. Για το wifi δεν ξέρω να απαντήσω, θα είναι και για μένα πρώτη επίσκεψη. Αλλά για τα πράγματα, από επίσημες ανακοινώσεις που έχω δει είναι κυρίως φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, είδη υγιεινής και τυποποιημένα/συσκευασμένα τρόφιμα. Αν μιλάτε ισπανικά μπορώ να σας στείλω τους συνδέσμους που έχω βρει. Διαφορετικά μπορώ να σας γράψω αναλυτικά
Είναι αρκετά φθηνότερα ναι. Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα πρέπει να τα φέρεις, αλλά εξαρτάται κι από το αν μένεις σε σπίτια η ξενοδοχεία. Χρήματα στη μαύρη.Καλησπέρα απο μένα.Εχω κλείσει ταξίδι στη Κούβα τον Φεβρουαριο και θελω να ξέρω πως ειναι τα πράγματα αυτη τη περίοδο εκει.τι πρέπει να κρατάω απο είδη πρώτης ανάγκης και που θα ήταν καλύτερα να αλλάξω τα χρήματα εκεί γτ απ ότι διάβασα μόνο παράνομα αξίζει
επίσης είναι φθηνότερη τώρα απότι πριν 2 χρόνια;
ευχαριστω...