Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Γεια χαρά, λίγα μηνύματα πιο πάνω αναφέρονται επιγραμματικά οι δραστηριότητες στο τρινιδαδ.Καλησπέρα και από μένα!
Πρόκειται να ταξιδέψω με την κοπέλα μου στην Κούβα 15-26 Μαρτίου, για 11 βράδια.
Πιο αναλυτικά:
4 βράδια Αβάνα 15-19 /3
2 βράδια Βινάλες 19-21 /3
2 βράδια Βαραδέρο 21-23 /3
2 βράδια Τρινιδάδ 23-25 /3
1 βράδυ, το τελευταίο Αβάνα. 26/3
Σκοπεύουμε να κινηθούμε με Viazul από πόλη σε πόλη, εκτός από τη διαδρομή Βινάλες-Βαραδέρο. Ξέρει κάποιος στο περίπου το κόστος για ταξί για τη συγκεκριμένη διαδρομή;
Μένουμε σε casas σε όλες τις πόλεις.
Έχετε να προτείνετε κάποια δραστηριότητα για το Τρινιδάδ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Νομίζω η σειρά σας δεν έχει λογική, το Βινιαλες-Βαραδερο είναι πεταμένα χιλιόμετρα. Το λογικό είναι μετά από το Βινιαλες να π
Νομίζω είναι λάθος η σειρά της διαδρομής σας. Από το Βινιάλες στο Βαραδέρο είναι 5 ώρες χαμένες. Κανονικά από το Βινιάλες πρέπει να πάτε Τρινιδάδ κι από εκεί Βαραδέρο.Καλησπέρα και από μένα!
Πρόκειται να ταξιδέψω με την κοπέλα μου στην Κούβα 15-26 Μαρτίου, για 11 βράδια.
Πιο αναλυτικά:
4 βράδια Αβάνα 15-19 /3
2 βράδια Βινάλες 19-21 /3
2 βράδια Βαραδέρο 21-23 /3
2 βράδια Τρινιδάδ 23-25 /3
1 βράδυ, το τελευταίο Αβάνα. 26/3
Σκοπεύουμε να κινηθούμε με Viazul από πόλη σε πόλη, εκτός από τη διαδρομή Βινάλες-Βαραδέρο. Ξέρει κάποιος στο περίπου το κόστος για ταξί για τη συγκεκριμένη διαδρομή;
Μένουμε σε casas σε όλες τις πόλεις.
Έχετε να προτείνετε κάποια δραστηριότητα για το Τρινιδάδ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Για τις δραστηριότητες στο Τρινιδάδ έχω γράψει κάποιες επιγραμματικά λίγα μηνυματα πιο πριν.