Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλώς τον.
Εμένα μου αρέσει το πρόγραμμά σου όπως είναι να σου πω την αλήθεια. Το Ματάνσας είναι δίπλα ακριβώς στο Βαραδέρο, ένα βράδυ είναι αρκετό. Θα έβαζα το τελευταίο βράδυ στην Αβάνα.4 Αβάνα
2 Βινιάλες
1 Σιενφουέγος
2 Τριδιδάδ
1 Σάντα Κλάρα
2 Βαραδέρο
και έχω άλλα 2 βράδια κενά
να προσθέσω Ματάνσας?
4 βράδια Αβάνα είναι λίγα?
Το Σιενφουέγος είναι πολύ όμορφη πόλη και επειδή έρχεστε από Βινιάλες που ήδη είναι μακριά, μάλλον αξίζει η διανυκτέρευση. Κάποιος εδώ μέσα συνέστησε ένα πολύ καλό casa, δεν το γνωρίζω. Η Σάντα Κλάρα δεν είναι όμορφη αλλά έχει ελάχιστο τουρισμό και είναι ευχάριστο αυτό μετά το Τρινιδάδ και καλό σημείο για να σπάσετε το ταξίδι. Επίσης έχει κι ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή με υπαρκτότατη gay κίνηση.Σιενφουέγος και Σάντα Κλάρα μήπως δεν αξίζει διανυκτέρευση?
Εμένα μου αρέσει και η σειρά. Απλά τελευταίο βράδυ Αβάνα και για να είστε ήσυχοι ότι θα φτάσετε αεροδρόμιο στην ώρα σας.δέχομαι προτάσεις και αλλαγές ακόμα και στην σειρά του ταξιδιού
Αυτοκίνητο πανδύσκολο να βρείτε επιτόπου μπες και νοίκιασε τώρα, cubacar havanautos ή κάποιο άλλο σάιτ. Έχετε αργήσει.Για τις μετακινήσεις μου απ ότι κατάλαβα ή νοικιάζουμε αυτοκίνητο ή λεωφορείο,
Τέτοια εποχή μάλλον θα βρεις, αλλά μπες να δεις ονλάιν πόση διαθεσιμότητα έχει.για τα εισιτήρια λεωφορείου να κλείσω πριν φύγω μέσω ίντερνετ ή θα βρω εκεί?
Ναι σας τα κλείνει το σπίτι σας. Δεν είναι απλώς από πόλη σε πόλη, είναι από το σπίτι μιας πόλης στο σπίτι της άλλης, door to door.τα shared taxi είναι και για διαδρομές από πόλη σε πόλη?
Όπως;για εναλλακτικό τουρισμό στην Κούβα υπάρχουν κάποιες προτάσεις?
Το πρώτο είναι έλος, προσωπικά ως τοπίο δε με τρελαίνει και θα πρέπει να έχετε αμάξι. Το δεύτερο είναι στο βουνό, έχει πολύ ωραία τρεκ και φύση, κλείνετε τουρ από το Τρινιδαδ.για το cienaga de zapata δεν έχω δει κάποιο σχόλιο και για το topes de collantes...
Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Εγώ θα πήγαινα. Η συγκεκριμένη εκδρομή περιλαμβάνει και snorkeling και δίωρη διαμονή σε νησάκι στη μέση του Ατλαντικού. Φτηνότερη επιλογή είναι στο Σιενφουέγος στο δελφινάριο, όπου έχει απλώς μπάνιο με τα δελφίνια, χωρίς καταμαράν κλπ.για κολύμπι με δελφίνια έχετε να προτείνετε κάπου?
μονοήμερη εκδρομή με καταμαράν στο Κάγιο Μπλάνκο είναι καλή επιλογή?
Καλό είναι, υπάρχουν κι άλλα σάιτ, αλλά δεν έχεις άμεσες απαντήσεις. Φυσικά υπάρχει και το σπίτι που διαφημίζεται στο φόρουμ (γκουχ γκουχ): https://www.travelstories.gr/community/threads/casa-grecia-Διαμέρισμα-στην-Κούβα.61943/δεν έχουμε κλείσει ακόμα σπίτια για πουθενά , να κοιτάξω μέσω airbnb? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
Εντάξει το 7 εξαρτάται από το στομάχι σας. Όλα τα άλλα όπως τα λες. Ψάξε την εφαρμογή speak and translate. Αν και οι Κουβανοί μιλάνε τόσο βλάχικα (δεν προφέρουν ούτε τα μισά σύμφωνα) που ανάθεμα κι αν τους καταλάβει η εφαρμογή. Εσένα πάντως θα σε καταλάβουν.Και τέλος θέλω να αναφέρω κάποια προσωπικά συμπεράσματα που έβγαλα από τα σχόλια σας:
1)Μην μείνω σε ξενοδοχεία
2)Στην Αβάνα να μείνω Βεδάδα
3)Πούρα να αγοράσω μόνο από καταστήματα ή εργοστάσιο
4)Να κατεβάσω την εφαρμογή Habanatrans
5)Mέσα στην πόλη να μετακινούμε με Almendrones
6)Να πάρω καπνό ,χαρτάκια, φιλτράκια μαζί μου
7)Να μην τρώω στο δρόμο
8)Στο Παρτάγας προσοχή απατεώνες
9)Εννοείτε screen shot τα μαγαζιά που πρότεινε ο Γιώργος
Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω?
ή κάποια διόρθωση σε αυτά που έγραψα?
Αν γνωρίζεται εφαρμογή με ελληνοισπανικό λεξικό