Konstantinoz
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κουβα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκουαδορ,περου
Καλησπέρα να ρωτήσω το netflix στην Κούβα επιτρέπεται ανοίγει η εφαρμογή ?
Όχι.Καλησπέρα να ρωτήσω το netflix στην Κούβα επιτρέπεται ανοίγει η εφαρμογή ?
Συγνώμη κιόλας αλλά θα πας Κούβα και σκέφτεσαι αν θα έχει Netflix??Καλησπέρα να ρωτήσω το netflix στην Κούβα επιτρέπεται ανοίγει η εφαρμογή ?
Χρειάζεται κ αυτό ειδικά στο βαραδεροΣυγνώμη κιόλας αλλά θα πας Κούβα και σκέφτεσαι αν θα έχει Netflix??
Εχει πολύ βαρεμάρα εκεί;Χρειάζεται κ αυτό ειδικά στο βαραδερο
εχει πολλυ αραγμα και μαυρισμα το οποίο σηκώνει netflixΕχει πολύ βαρεμάρα εκεί;
Δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύεται αν δεν κάνω λάθος,το Netflix είναι αμερικανικό για αυτό, να με διορθώσει ο @Yorgos αν κάνω λάθος. Επίσης και να επιτρεπόταν δεν θα στριμαρε ποτέ με τόση χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ.Από περιέργια, γενικότερα σε τι επιτρέπεται να έχεις πρόσβαση στο internet; Είναι πολύ μεγάλη η γκάμα των απαγορευμένων;
No offense αλλά 14 ώρες ταξίδι και Καραϊβική δεν ξέρω πως χωράει στην εξίσωση το Netflix και γενικά οτιδήποτε "δυτικό" στην αγαπημένη Κούβα.εχει πολλυ αραγμα και μαυρισμα το οποίο σηκώνει netflix
Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι τόσο τραγικό να δεις μια ταινία η αγαπημενη σειρά ενώ θα είσαι στο λεωφορείο στην Κούβα η θα ξεκουραζεσαι μετ α από 1 γεμάτη ημέρα στην Αβάνα και θα ετοιμάζεσαι μετά για βραδινή εξοδο.δεν βλέπω που είναι το τοσο περιεργο. Ειδικά αν ταξιδευεισ και μόνος πιστεύω για εμένα προσωπικά είναι must.μπορεισ επίσης να κατεβάσεις για ταινίες στην πλατφόρμα και να τις δεις χωρίς ίντερνετ.No offense αλλά 14 ώρες ταξίδι και Καραϊβική δεν ξέρω πως χωράει στην εξίσωση το Netflix και γενικά οτιδήποτε "δυτικό" στην αγαπημένη Κούβα.
Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Και εγώ βλέπω Netflix αλλά πίστεψε με δεν θα σου λείψει ούτε το Netflix ούτε γενικά το ίντερνετ. Έχει τόσα πράγματα να δεις και να κάνεις , που το κεφάλι σου θα έχει πλημμυρίσει από εικόνες!Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι τόσο τραγικό να δεις μια ταινία η αγαπημενη σειρά ενώ θα είσαι στο λεωφορείο στην Κούβα η θα ξεκουραζεσαι μετ α από 1 γεμάτη ημέρα στην Αβάνα και θα ετοιμάζεσαι μετά για βραδινή εξοδο.δεν βλέπω που είναι το τοσο περιεργο. Ειδικά αν ταξιδευεισ και μόνος πιστεύω για εμένα προσωπικά είναι must.μπορεισ επίσης να κατεβάσεις για ταινίες στην πλατφόρμα και να τις δεις χωρίς ίντερνετ.