Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
Καλησπέρα σας! Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί μου προέκυψαν κάποιες απορίες όσον αφορά τα πακέτα για αεροπορικά εισιτήρια+διαμονή. Ψάχνοντας στο www.airtickets.gr για τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για το μήνα Δεκέμβριο για Κουάλα-Λουμπούρ - Λανγκάουι (και επιστροφή) κατέληξα στην κατώτερη τιμή που μπόρεσα να βρω, περίπου 1099 ευρώ. Αυτά χωρίς να έχω ψάξει για διαμονή. Κοιτάζοντας το site ενός τουριστικού πρακτορείου είδα πακέτο 2 διανυκτ. Κουάλα Λουμπούρ+5 διανυκτ. Λανγκάουι+αεροπορικά περίπου 850 ευρώ. Πώς γίνεται μόνο τα αεροπορικά να τα βρίσκω 1099 ευρώ ενώ το πρακτορείο με 850 να έχει μέσα και διαμονή?
Υπάρχει ίσως κάποια συνεργασία με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρίες για χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια εάν τους πάνε π.χ. ένα τάδε αριθμό επιβατών?
Τι συμφέρει περισσότερο, να κλείνεις πακέτα διακοπών (ατομικά) μέσω πρακτορείων ή μέσω ίντερνετ με πιστωτική? Να σημειώσω ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα και έψαχνα τις τιμές με σκοπό να δω αν με συμφέρει να βγάλω, ώστε να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω ίντερνετ και να μην απευθύνομαι σε πρακτορείο.
Please help!!
Υπάρχει ίσως κάποια συνεργασία με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρίες για χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια εάν τους πάνε π.χ. ένα τάδε αριθμό επιβατών?
Τι συμφέρει περισσότερο, να κλείνεις πακέτα διακοπών (ατομικά) μέσω πρακτορείων ή μέσω ίντερνετ με πιστωτική? Να σημειώσω ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα και έψαχνα τις τιμές με σκοπό να δω αν με συμφέρει να βγάλω, ώστε να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω ίντερνετ και να μην απευθύνομαι σε πρακτορείο.
Please help!!