eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλα στελιο εγραψες!!!!!!!!!χαχαχαχαχχαχ!!!!!!!για τις 5 μπορει να μην τα καταφερω στην πεζοπορια.......βγαλτε προγραμμα και βλεπουμε.
..γιάντα θα καεί το πελεκούδι......:kiss:
Απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι συντεκνοι
vitakis-kokolakis-xenakis-tsokakis.
H δικια σας φωτο ειναι sexy με μπικινι στη σελ.15Μη κανεις κανενα αστειο και βαλεις αντιστοιχη φωτο για γυναικες.....θα φυγουμε ολες απο το φορουμ..
δε βλέπω τη mis IndiaH δικια σας φωτο ειναι sexy με μπικινι στη σελ.15
A....oxι και με τυχαια σειρα.....λογικα ειμαι η πρωτη δεξια....(και υστερα....ξυπνησα ) μοναδικη ορκισμενη ξανθια της συναντησης...... η renata και η efihania μια ετσι μια αλλιως..Eιμαστε μες την απολυτη διαφανεια και δεν ειμαστε καθολου ντροπαλοι.
Παρολες τις πιεσεις που δεχομαι ανεβαζω φωτογραφιες πρωτα απο το γυναικειο πλυθησμο της συναντησης.
Στην φωτο βλεπετε ανεξαρτητου σειρας τις...
eva kas lullu rethimno argyro renata myrto efi chania bahia beba
Εγω εγραψα με τυχαια σειρα για να αφησουμε τον κοσμο να αναρωτιετεA....oxι και με τυχαια σειρα.....λογικα ειμαι η πρωτη δεξια....(και υστερα....ξυπνησα ) μοναδικη ορκισμενη ξανθια της συναντησης...... η renata και η efihania μια ετσι μια αλλιως..
Που να καταλαβω τι τζινι εισαι ???? Ξανθια δεν ειμαι????? Ψαχνω να αντοιστιχισω αυτες που ειναι πισσα μαυρες.....ποιες μου θυμιζουν......Εγω εγραψα με τυχαια σειρα για να αφησουμε τον κοσμο να αναρωτιετε
ποια ειναι η καθε μια.
Κρύβε λόγια καπετάνιε... Όσο για την εξάσκηση, καλά τα λες...θα ξεκινήσω φροντιστήριο...θέλεις εξάσκηση ακόμη
προχθές σε "είδα" μαζί με άλλο άτομο στη Κρήτη....
Που να καταλαβω τι τζινι εισαι ???? Ξανθια δεν ειμαι????? Ψαχνω να αντοιστιχισω αυτες που ειναι πισσα μαυρες.....ποιες μου θυμιζουν......
Aμεσως εσυ........μη το δεσεις και σκοινι- κορδονι ?????Eva έχεις φίλες μελαμψές??