renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
Γιατί ρε Νίκο ???Κανένα κορίτσι έμεινε για μένα???
άφησες και κανένα???? όλο πίτσι πίτσι με τις θεές ήσουνα!!
Γιατί ρε Νίκο ???Κανένα κορίτσι έμεινε για μένα???
LULLU σου προσφέρω δωρεάν διαμονή μακράς διαρκείας μάλιστα στην εξωτική και μαγευτική Ολλανδία (μπρεκφαστ ινκλουντιντ).. Και δώρο βόλτα στα λιβάδια με το ποδήλατο! Σου κάνει ή θες κι άλλα????...και εγω καταχαρηκα και περασα καλα...τωρα δεχομαι δωροδοκιες να σας μαρτυρησω τα προξενια! ακουωωωωωωωωω
....δεν ξερω ποδηλατο γμ.....LULLU σου προσφέρω δωρεάν διαμονή μακράς διαρκείας μάλιστα στην εξωτική και μαγευτική Ολλανδία (μπρεκφαστ ινκλουντιντ).. Και δώρο βόλτα στα λιβάδια με το ποδήλατο! Σου κάνει ή θες κι άλλα????
Εδες τι παθαινει κάποιος που δεν παρακολουθει το φορουμ ???? Κριμα που δεν ησουν μαζι μας....επαναλειψη θα εχουμε συντομα.......το συνδρομο της στέρησης μας πιανει συχνα ......θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμεAχ... Μόλις είδα την συζήτηση!Δεν είχα μπει τόσες μέρες. Και να σκεφτείτε ότι στις 6 ήμουν στην παλιά πόλη. Είμαι απλά η πιο άτυχη!!!
p.s. και εγώ tuc!!
Πότε λέτε να το επαναλάβετε?
μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου.Υ.Γ. όχι τίποτα άλλο εχω σκάσει που έχασα κ τρίτη συνάντηση...δε πήγε καλα κ το πείραμα
Γραψτε με απο τωρα.... Προτεινα ηδη το καφε VENETO αλλα καθε προταση δεκτη...Την επόμενη συναντηση είπαμε Εφη θα την οργανωσω εγω ετσι? στο Ηρακλειο βεβαιως βεβαιως...να μεταφερθουμε ελαφρως προς τα ανατολικα!! 10-11-12 Ιουνίου.. ε?ε? ισα που θα ξεθωριαση λιγο αυτη η συναντηση και θα πατε για την επόμενη!
Μα κάτι δε μου έλεγες ότι θα κανονίσεις?? Ειχες μια στο μυαλό σου..Γιατί ρε Νίκο ???
άφησες και κανένα???? όλο πίτσι πίτσι με τις θεές ήσουνα!!
Ξέρω ποδήλατο αλλα θα μαρτυρήσω τα προξενιά μόνο με δυο πιάτα μακαρόνια με τον αθότυρο.....δεν ξερω ποδηλατο γμ.....
Ξέρω ποδήλατο αλλα θα μαρτυρήσω τα προξενιά μόνο με δυο πιάτα μακαρόνια με τον αθότυρο.
Μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια να αφιερώσω ένα τραγουδάκι για το καλο...
[URL="- feugo gia Dubai[/URL]