Απεργίες

SPLCZ

New Member
Καλησπερα σε ολους,

Σημερα επισημως ανακοινωθηκε συμμετοχη της ΕΕΕΚΕ στην απεργια στις 09/04/2025.

Βαση αυτου, δεν θα γινουν πτησεις για ολο το 24ωρο.

Εχω κλεισει πτηση με Scoot για εκεινη τη μερα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.

---

1) Γνωριζετε αν η απεργια βγει παρανομη/καταχρηστικη συνηθως ποσο καιρο πριν ανακοινωνεται;

2) Γνωριζετε αν η Scoot γνωριζοντας την συμμετοχη της ΕΕΕΚΕ στην απεργια αν συνηθιζει να ακυρωνει την πτηση μερικες μερες πριν, ή περιμενει μεχρι και τελευταια στιγμη την ανακοινωση του δικαστηριου (σχετικα με τα παραπανω);

3) Γνωριζετε αν η Scoot συνηθως βαζει εκτακτες πτησεις σε περιπτωση ακυρωσης, π.χ. στις 10.04.2025; Το προγραμμα της Scoot επι του παροντος δεν εχει πτηση στις 10 αλλα εχει μονο στις 11.04.2025.

4) Η αρχικη πτηση που ειχα κλεισει στις 09.04.2025 ειχε αλλαξει ωρα και μου δινουν την επιλογη για refund. Το προβλημα ειναι πως η μονη επιλογη βαση του προγραμματος μου ειναι να φυγω στις 08.04.2025, μερα την οποια η Scoot δεν εχει πτηση. Οποτε θα πρεπει να παρω το refund απο τη Scoot και να κλεισω με αλλη εταιρια, που αυτη τη στιγμη εχει +350ευρω περιπου. Επομενω θελω να το αποφυγω ιδανικα. Βαση των παραπανω, τι θα με συμβουλευατε; Να ρισκαρω περιμενωντας αν βγει η απεργια παρανομη/καταχρηστικη ή αν η Scoot βαλει εκτακτη πτηση ή να κλεισω με αλλη εταιρια στις 08.04.2025;

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με κίνδυνο να είμαι εκτός θέματος, να πω ότι αν έχεις κλείσει το ταξίδι με την previum visa της αλφα, μίλα με την ασφαλιστική τους, εμένα με κάλυψαν στις 28.2 και μάλιστα ταχύτατα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom