Απεργίες

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου

pgarcia25

Member
Καλησπέρα, ας έχουμε στο νου μας κι ενδεχόμενη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Και πέρυσι τα ίδια έγιναν και δεν είχαμε κάποια ακύρωση. Σπάνια η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίνεται νόμιμη. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα.

paefstra

Member
Καλησπέρα, ας έχουμε στο νου μας κι ενδεχόμενη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Και πέρυσι τα ίδια έγιναν και δεν είχαμε κάποια ακύρωση. Σπάνια η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίνεται νόμιμη. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα.
Δεν θα εκδικαστει αυτη η απεργια γιατι δεν ειναι κλαδικη και εχουν καταθεσει προυποθεσεις για πτητικο προγραμμα για λογους ασφαλειας.
"Θα εξυπηρετηθούν μόνον οι κάτωθι πτήσεις για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου:
  • Πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών.
  • Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς.
  • Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις.
  • Πτήσεις αεροσκαφών που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης.
  • Νοσοκομειακές πτήσεις.
  • Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας.
  • Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης"
Αν γινει δικη, θα καει ολη η Αθηνα στις 28.

Last edited:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Για να άρχισαν ανακοινώσεις οι αεροπορικές, δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα. Ειδικά με την τεράστια κινητοποίηση που θα υπάρξει στις 28

Grtraveler

Member
Έχω κλείσει για ταξίδι την αναχώρηση με sky express στις 25/2 και επιστροφή με aegean (μεσω Booking) στις 28/2. Μόλις ενημερλωθηκα απο την Booking οτι η aegean τους έδωσε σαν επιλογή την επιστροφή χρημάτων.

Αυτο σημαίνει οτι επηρεάζεται σκέλος του ταξιδιού μου, μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων απο την sky express καθώς ακυρώθηκε η επιστροφή μου ?

pgarcia25

Member
Για να άρχισαν ανακοινώσεις οι αεροπορικές, δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα. Ειδικά με την τεράστια κινητοποίηση που θα υπάρξει στις 28
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε κι εσείς και ο paefstra πιο πάνω. Εικασίες κάνω! Έχω κι εγώ πτήση για τις 28/2 που επηρεάζεται. Η aegean έχει <<κατεβάσει>> τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να βρω μια άκρη.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ΥΠΑ, η οποία υπάγεται στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι βλέπω μια πολύ επιθετική στάση της κυβέρνησης σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να προσφύγει και τώρα στη δικαιοσύνη. Εκφράζω απλά τη γνώμη μου επί του θέματος, δεν έχω κάποια πληροφορία ή κάτι επίσημο.

paefstra

Member
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε κι εσείς και ο paefstra πιο πάνω. Εικασίες κάνω! Έχω κι εγώ πτήση για τις 28/2 που επηρεάζεται. Η aegean έχει <<κατεβάσει>> τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να βρω μια άκρη.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ΥΠΑ, η οποία υπάγεται στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι βλέπω μια πολύ επιθετική στάση της κυβέρνησης σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να προσφύγει και τώρα στη δικαιοσύνη. Εκφράζω απλά τη γνώμη μου επί του θέματος, δεν έχω κάποια πληροφορία ή κάτι επίσημο.
Δεν θα το κανει γιατι αυτη η απεργια ειναι νομιμη. Η προσφυγη γινεται αν η απεργια ειναι παρανομη.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Εγώ πήρα τη ετζιαν στο 2106261000 για να ρωτήσω και το σήκωσαν κατευθείαν.

pgarcia25

Member
Δεν θα το κανει γιατι αυτη η απεργια ειναι νομιμη. Η προσφυγη γινεται αν η απεργια ειναι παρανομη.
Πέρυσι, στις 26/2, η Aegean είχε κάνει παρόμοια ανακοίνωση με τη σημερινή. Στις 27/2, μετά από προσφυγή της ΥΠΑ στο πρωτοδικείο Αθηνών, η απεργία κρίθηκε παράνομη και οι πτήσεις έγιναν κανονικά. Θεωρώ ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έρχεται τριήμερο λόγω αποκριάς, θα παίξει κι αυτό ρόλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.901
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom