Ασε φιλαρακι εχω ξενερωσει απιστευτα.. Ειμαστε 4 ατομα, εχουμε τα εισιτηρια της TGV στο χερι για Μπορντο 16/3 στις 14.30 και αν τελικα παρουν μερος και οι ελεγκτες δε θα πεταξουμε στις 16. Το κακο ειναι πως θα ενημερωθουμε μια-δυο μερες πριν και δεν ξερω τι να κανω. Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι δε θα γινουν πτησεις πρεπει να με βαλουν σε πτηση τη Δευτερα αλλα ποσο πιθανο ειναι αυτο? Στη χειροτερη στην πρωινη της Τεταρτης και μετα με νεο εισιτηριο τραινου θα φτασω μπορντο κατα τις 6 το απογευμα. Το ματς ειναι στις 20.45!!
Εναλλακτικα σκεφτομαι να αγορασω με easy jet εισιτηριο για απλη μεταβαση στις 15/3 μεσημερι με τιμη 97 ευρω. Αν ακυρωθει η αναχωρηση στις 16 Aegean θα μου επιστρεψει 55 ευρω αρα επιβαρυνομαι 44 ευρω για το νεο αεροπορικο + μια διαμονη σ' ενα φτηνο ξενοδοχειο για μια βραδια στο Παρισι. Αν ομως το αγορασω τωρα και τελικα γινει κανονικα η πτηση στις 16 θα το χασω τα 100 ευρω απο την αγορα του εισιτηριου της easyjet. Eχω "κολλησει" και δεν ξερω τι να κανω..
Ο αδερφος σου τι σκεφτεται να κανει?
*Αν οι ελεγκτες ενημερωναν τωρα απο νωρις αν συμμετεχουν ή οχι θα ηταν ολα πιο ευκολα αλλα μαλλον δε θα γινει αυτο.
Εναλλακτικα σκεφτομαι να αγορασω με easy jet εισιτηριο για απλη μεταβαση στις 15/3 μεσημερι με τιμη 97 ευρω. Αν ακυρωθει η αναχωρηση στις 16 Aegean θα μου επιστρεψει 55 ευρω αρα επιβαρυνομαι 44 ευρω για το νεο αεροπορικο + μια διαμονη σ' ενα φτηνο ξενοδοχειο για μια βραδια στο Παρισι. Αν ομως το αγορασω τωρα και τελικα γινει κανονικα η πτηση στις 16 θα το χασω τα 100 ευρω απο την αγορα του εισιτηριου της easyjet. Eχω "κολλησει" και δεν ξερω τι να κανω..
Ο αδερφος σου τι σκεφτεται να κανει?
*Αν οι ελεγκτες ενημερωναν τωρα απο νωρις αν συμμετεχουν ή οχι θα ηταν ολα πιο ευκολα αλλα μαλλον δε θα γινει αυτο.