• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απεργία 15/6

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σκεφτομαι να κλεισω με German Wings για Κολωνια τελευταια Τεταρτη Ιουνιου.Δυστυχως η εταιρια αυτη πεταει συγκεκριμενες μερες .
Μαλλον να το μεταφερω προς Ιουλιο να τους εχουν πιασει οι ζεστες?:D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χαζή απορία: αυτό σημαίνει πως δεν κινείται ντιπ τίποτε στις 15/6; Δηλαδή φέρι μποτ, ιπτάμενα δελφίνια, ταξί κλπ;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Χαζή απορία: αυτό σημαίνει πως δεν κινείται ντιπ τίποτε στις 15/6; Δηλαδή φέρι μποτ, ιπτάμενα δελφίνια, ταξί κλπ;
Οι απεργίες της ΑΔΕΔΥ δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτές της ΓΣΕΕ, γιατί συνήθως συμμετέχουν οι πάντες.
Πετούμενα, πλεούμενα, σερνάμενα κλπ.

Μόνη ελπίδα να μη συμμετέχουν με 24ωρη, αλλά με στάσεις, καθώς και το γεγονός ότι μπορεί κάποιους (όπως τους ΕΕΚ) να τους πιάσει το φιλότιμο λόγω καλοκαιρινής αυξημένης τουριστικής κίνησης και να μη λάβουν μέρος. Αυτό το τελευταίο δεν είναι επιστημονική φαντασία, έχει ξαναγίνει. :D

lemourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλια- πιτερμπορο
ελα ρε παιδια δεν γινονται αυτα... πρωτο ταξιδι μετα απο 7 χρονια και θα φαω την απεργια στη μαπα????? χουντα ρε...!!!!¨)

lemourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλια- πιτερμπορο
αν ικανοτητα να ξεχωριζεις το χιουμορ και το αστειο απο το σοβαρο η ζωη σου θα ηταν πολυ καλυτερη. εγω αντιθετα με εσενα λυπαμαι για αυτο. τωρα οτι εχει να κανει με την πτηση δεν εχω κανενα προβλημα να φαω και μια νυχτα στο αεροδρομιο, ο καθενας κανει τους αγωνες του αλλα και τις θυσιες του

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ζωής που μου δίνεις.Θα στο χρωστάω αιώνια.
Back to topic (fitziano σε πρόλαβα).

lemourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλια- πιτερμπορο
κοιτα να δεις σορρυ αν απο λαθος εδειξα φασιστικα ιδεωδη τα οποια σε εθιξαν ( οπως θα εθιγαν και εμενα) ομως το να βγαζεις κακια και ειρωνια δεν νομιζω οτι βοηθα κανεναν και τιποτα

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Και εγώ επιστρέφω 15/06, το πολύ πολύ να παραταθεί το ταξίδι... αλήθεια τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ? οι αεροπορικές σου επιστρέφουν τα χρήματα ΄? μεταφέρεται η πτήση ή τα χάνεις όλα και ψάχνεις τελευταία στιγμή για εισητήρια επιστροφής?

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
ελα ρε παιδια δεν γινονται αυτα... πρωτο ταξιδι μετα απο 7 χρονια και θα φαω την απεργια στη μαπα????? χουντα ρε...!!!!¨)
Μπας και νομίζεις ότι τώρα (τα τελευταια χρόνια εννοώ) ειμαστε μέσ΄την Δημοκρατία? :mad:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα