Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Μόλις γύρισα από το σύντομο μεν, περιεκτικότατο δε ταξίδι μου στην Στοκχόλμη και το Μπέργκεν. Δεν έχω βρει όμως ακόμα την ηρεμία και τον χρόνο για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Θα το κάνω όμως. Δεσμεύομαι.θα ήθελα να μάθω πόσο κόστισε η ψαρόσουπα, τα ψαρικά και το μπουκάλι κρασί Γενικά θα θέλαμε εντυπώσεις από την περιβόητη πιο ακριβή χώρα της Ευρώπης!
Απαντώ όμως στην ερώτησή σου: Το δικό μας γεύμα στην ψαραγορά κόστισε 116,77€ και περιελάμβανε: 1 μερ σολωμό με λαχανικά και πατάτες, 1 μερ καβουροδαγκάνες με πατάτες, 1 μερ γαρίδες με πατάτες, 1 μερ. μπουκές μπακαλιάρου με πατάτες , 4 μπύρες και κάτι ψωμάκια. Υπόψην ότι οι μερίδες ήταν χορταστικές και η τιμή ανάλογη με το βάρος. Δηλαδή έβαζε σε ένα πιάτο, ρωτούσε αν είναι αρκετό και μετά ζύγιζε.
Επίσης στο Μπέργκεν: μια πίτσα για 4 άτομα συν μια κόκα κόλα δώρο (γιατί ο Σύριος ιδιοκτήτης χάρηκε που ήμασταν Έλληνες ) 14,80€ και ταξί από το κέντρο στην είσοδο του τελεφερίκ για το Ulriken 16,87€. Υπόψην ότι οι τιμές είναι από την ανάλυση του λογαριασμού μου στην Εθνική.