canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
^αναμενουμε...!!!!
ο,τι μαθετε γραφτε το:roll:
ο,τι μαθετε γραφτε το:roll:
Γιατί δεν παραιτείσαι εσύ τότε για να δώσεις τη θέση σου σε κανέναν άλλο φουκαρά; Ένας δουλεύει τώρα, ένας θα δουλεύει και τότε. Δε μας ενδιαφέρει αν αφήνεις γυναίκα και παιδιά στο δρόμο, το θέμα μας είναι ότι ΕΝΑΣ θα δουλεύει, όπως και πριν.Δεν κατάλαβα? 11345 δούλευαν και πριν, 11345 δούλευαν και μετά. Ήταν καλύτεροι οι μεν από τους δε? Όσο απάνθρωπο ήταν να απολυθούν 11345, άλλο τόσο ανθρωπιστικό ήταν να προσληφθούν άλλοι 11345.
Να παραιτηθώ γιατί? Εγώ δεν έκανα κάποια παράβαση καθήκοντος, ή κάτι που να προβλέπεται ως αιτία απολύσεως στη σύμβασή μου και τους νόμους. Εκείνοι έκαναν.Γιατί δεν παραιτείσαι εσύ τότε για να δώσεις τη θέση σου σε κανέναν άλλο φουκαρά; Ένας δουλεύει τώρα, ένας θα δουλεύει και τότε. Δε μας ενδιαφέρει αν αφήνεις γυναίκα και παιδιά στο δρόμο, το θέμα μας είναι ότι ΕΝΑΣ θα δουλεύει, όπως και πριν.
Αστειάκι ήταν. Αν μου τύχαινε και με αποκαλούσαν Μητσοτάκη, θα χαμογελούσα, δίκιο θα είχαν. Φυσικά και μπορεί να μου συμβεί, δεν είπα πουθενά ότι φταίει ο άνθρωπος ή ότι έκανε κάτι λάθος. Άλλωστε κι ο ίδιος χαλαρά το πήρε... "σούπα".Εξυπναδες,για να σου τυχαινε εσενα να δω τι θα ελεγες...
Και σενα μπορει να συμβει.
Δεν σκίζεις καλύτερα το αφεντικό που σε έχει απλήρωτο, να πιάσει και τόπο;22-25 ειναι το ταξιδι μου...
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΩ.,!!
κι εγω απληρωτος 2 μηνες ειμαι αλλα δεν ***ω τις διακοπες του αλλου που εχει χρυσοπληρωσει και ετοιμασει 4 μηνες πριν και ξερει οτι μεχρι τον αυγουστο δε θα μπορεσει να..ξεμυτισει απο το σπιτι (παρα μονο για δουλεια....)
εχω την αισθηση οτι καποιοι δεν θελουν να λυθει...για να εχουν πατημα για καποιες αλλες ενεργειες μετα....Έχω την αίσθηση ότι το θέμα θα λυθεί πριν καν ξεκινήσει η απεργία :roll:.
Ούτε το κράτος έχει πια τα περιθώρια να υποκύπτει σε οικονομικές απαιτήσεις και αυτό οι εργαζόμενοι το ξέρουμε πια πολύ καλά αλλά και από την άλλη ο κόσμος-καταναλωτής-πολίτης είναι εξαγριωμένος και ενώ παλιά μπορεί να θεωρούσε δίκαια κάποια αιτήματα και να προσπέρναγε την όποια ταλαιπωρία τώρα δεν δέχεται μέσα στο γενικότερο χαμό και αβεβαιότητα που του παρέχει το κράτος να ταλαιπωρείτε επιπλέον στην καθημερινότητα του.
Πόσο δε όταν μιλάμε για κάποιους χώρους ακριβοπληρωμένους και προνομιούχους.