• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Απεργία ΟΣΥΠΑ

digia

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ναι το ξέρω και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση πως γίνεται να το έχει δημοσιεύσει η ΟΣΥΠΑ και οι αεροπορικές να μην έχουν πάρει χαμπάρι ?

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
εμεις το ξερουμε αλλα η aegean λεει αλλα, το θεμα δν ειναι μονο εαν θα γινει αλλα σε περιπτωση που γινει μπορουμε να ζητησουμε να μας βαλουν σε πτηση προηγουμενη μερα? και αντε και το ζηταμε ποσο πιθανο ειναι κατι τετοιο?

Abbey

Member
Καλημέρα!
Μια συμβουλή θα ήθελα. Πετάω για Λονδίνο στις 5/8 και επιστρέφω 10/8 στις 22.00. Τώρα αν γίνει η απεργεία τι θα με συμβουλεύατε να κάνω? Να πάω και ότι γίνει ή να μεταφέρω την πτήση πιο νωρίς γι α Πέμπτη δηλ.?
Ευχαριστώ πολύ

NikosDim

New Member
Γειά σας

Κάλεσα την aegean και μου είπαν τα ίδια. Ότι δεν του έχει έρθει επίσημο χαρτί για την απεργία οπότε η αεροπορική συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μου είπαν επίσης ότι 24-48 ώρες πρίν την απεργία τους στέλνουν επίσημη ενημέρωση και τότε αποφασίζει η αεροπορική το τι να κάνει. Οπότε εμέις σα μαλάκες θα πρεπει να περιμένουμε στο σκοτάδι και στην αβεβαιωτητα. Ας ελπίσουμε να μάθουμε πιο σύντομα τι πρέπει να κάνουμε.

Abbey

Member
Γειά σας

Κάλεσα την aegean και μου είπαν τα ίδια. Ότι δεν του έχει έρθει επίσημο χαρτί για την απεργία οπότε η αεροπορική συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μου είπαν επίσης ότι 24-48 ώρες πρίν την απεργία τους στέλνουν επίσημη ενημέρωση και τότε αποφασίζει η αεροπορική το τι να κάνει. Οπότε εμέις σα μαλάκες θα πρεπει να περιμένουμε στο σκοτάδι και στην αβεβαιωτητα. Ας ελπίσουμε να μάθουμε πιο σύντομα τι πρέπει να κάνουμε.
Και εγώ την ίδια ενημέρωση είχα από aegean!!!

Giorgos K.

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
http://www.travelstories.gr/community/threads/ακυρωση-πτησης-λογω-απεργιας.3344/
Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί στη συζήτηση αυτή, όσων η πτήση ακυρωθεί λόγω της απεργίας, δικαιούνται να πετάξουν άλλη μέρα χωρίς επιπλέον χρέωση.

το θεμα ειναι να πεταξεις μια μερα νωρίτερα (8/8) γιατι εγω ας πουμε που φευγω 9 τι να το κανω και 12 να φυγω εχασα το ταξιδι ολο... Πανω σε αυτο το θεμα εχει καποιος εμπειρία ?

NikosDim

New Member
Έχει δίκιο ο manic. Και το θέμα είναι ότι άμα είναι να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθουμε βράστα. Παίζει το ενδεχόμενο να την κυρήξουν παράνομη την απεργία και να μην γίνει?

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Σε ενα αλλο φορουμ διαβασα οτι κατα 99% αυτες οι απεργιες κρίνονται παρανομες και απεργια ΥΠΑ εχει να γινει χρονια (μιλαμε για απεργιες που κανουν μονοι τους o ΟΣΥΠΑ) και ποτε δεν εχει γινει 3 μερες εαν μου επιτρεπεται να βαλω το λινκ του θεματος εδω (ή pm). Tωρα εαν γινει η απεργια μαλλον (απο οτι διαβαζω) δεν θα επηρεάσει το Ελ. Βενιζελος αλλα επειδη Ελλαδα δεν ειναι Αθηνα, καλο ειναι να ξερουμε τι γινεται σε περιπτωση που κλείσει ενα αεροδρομιο και κυριος εαν παιζει το σεναριο να σε πανε με ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ πτηση. Eαν εχει καποιος παρομοια εμπειρια ας μας πει

isr1000

Member
επιστρατευση τωρα! να απολυθουν ολοι οι παχυλα αμειβομενοι στην ΟΣΥΠΑ. καθε χρονο τα ιδια! ΕΥΤΥΧΩΣ εκλεισα με Turkish απο Κων/πολη (μενω Θρακη) γιατι ελεγα αποκλειεται να μην γινει κατι μεσα στο καλοκαιρι! και πετυχα διανα! και μετα θελουν κ τουρισμο στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom