panpan
Member
θα ειχαμε φτιαξει μια επιτροπη να ελεγξει το προβλημα :roll:Φανταζεστε να γινοταν κατι τετοιο στην Χωρα μας???
θα ειχαμε φτιαξει μια επιτροπη να ελεγξει το προβλημα :roll:Φανταζεστε να γινοταν κατι τετοιο στην Χωρα μας???
Η οποία μετά από 5-6 μήνες θα έβγαζε ένα πόρισμα ότι ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα!θα ειχαμε φτιαξει μια επιτροπη να ελεγξει το προβλημα :roll:
e-μπάτσο στον μπάτσο;και ετοιμαζόμουν να του ρίξω μπάτσο "διαδικτυακό"....:xmas_mrgreen:
Ειναι απλα ο φοβος του να μπλεξεις σε περιπετειες. Αν π.χ. ειχες εσυ (ή εγω ή καποιος) μαγαζι και ερχοταν πριν λιγα χρονια πελατης να πληρωσει με πιστωτικη καρτα απο Τραπεζα της Αργεντινης φανταζομαι θα υπηρχε καποιος προβληματισμος για τη καρτα. Γιατι θα αναρωτιοουν αν θα υπηρχε αυτη η Τραπεζα της επομενη ημερα, και ακομη και αν ηταν εγγυημενη η συναλλαγη απο π.χ. τη VISA (δεν ξερω αν ειναι) θα υπηρχε ολοκληρη διαδικασια για να παρεις τα χρηματα σου. Οποτε γι αυτο και αυτη η συμπεριφορα προς την Ελλαδα.Εκτος αν αυτοι που το κανουν ειναι ολιγον τι ασχετοι
(ή εγω δεν ξερω πως ειναι η διαδιακσια)
Αυτά είναι βλακείες, η Visa, master, american θα είχαν αποσύρει την εμπιστοσύνη τους, αν υπήρχε πρόβλημα, πολύ πριν το μάθεις εσύ και εγώ.Ειναι απλα ο φοβος του να μπλεξεις σε περιπετειες. Αν π.χ. ειχες εσυ (ή εγω ή καποιος) μαγαζι και ερχοταν πριν λιγα χρονια πελατης να πληρωσει με πιστωτικη καρτα απο Τραπεζα της Αργεντινης φανταζομαι θα υπηρχε καποιος προβληματισμος για τη καρτα. Γιατι θα αναρωτιοουν αν θα υπηρχε αυτη η Τραπεζα της επομενη ημερα, και ακομη και αν ηταν εγγυημενη η συναλλαγη απο π.χ. τη VISA (δεν ξερω αν ειναι) θα υπηρχε ολοκληρη διαδικασια για να παρεις τα χρηματα σου. Οποτε γι αυτο και αυτη η συμπεριφορα προς την Ελλαδα.
Δυστυχως ειμαστε πλεον το #1 ρισκο στις οικονομικες συναλλαγες.
Ούτε εγώ συμπαθώ όλους τους Έλληνες και ούτε κι όλους τους Γερμανούς, ούτε κι όλους τους Γάλλους κλπ, αλλά δεν το κάνω και θέμα!Και αρχίζει ένα απίστευτο λογύδριο το οποίο σε περίληψη έλεγε ότι αυτός συμπαθεί την Ελλάδα αλλά όχι τους Έλληνες, .