Καταλαβαινω οτι πολοι ευρωπαιοι θα τα εχουν με την Ελλαδα αλλα τα σχολια, τα αστειακια κτλ κτλ να τα αφηνουν οταν ειναι μονοι τους, εκτος υπηρεσιας και οχι μπροστα μας. Καλα θα ειναι να κοιτανε την δουλεια τους και να ειναι ευγενικοι, οπως ηταν οι υπολοιποι εργαζομενοι (Γερμανοι) του αεροδρομιου.Οχι πολύ άπλά έπεσες σε εναν ''τρόμπα με στολή'' και έτυχε να΄ναι και Γερμανός !!!
Εχεις να δεις πολλά ακόμα
Καλό ξεμπέρδεμα με τις χιονοθύελες! Να υποθέσω οτι το ρεύμα απενήλθε αφού κατάφερες και μπήκες στον υπολογιστή σου! Αφιερωμένο: [media=youtube]Xn31ECL0wEU[/media] ...πο καφετερεια σε καφετερεια μεταφερομαι :mad:
¨Οχι πολύ άπλά έπεσες σε εναν ''τρόμπα με στολή'' και έτυχε να΄ναι και Γερμανός !!!
Εχεις να δεις πολλά ακόμα
Επειδή τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω μόνο για αναψυχή και επειδή τα ταξίδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλιέμαι σε αυτά (άσε που θα είμαι και οικονομικά στριμωγμένη),XRISTOS71; said:Εχεις να δεις πολλά ακόμα
Καθώς έχουμε τη τυχη να υπάρχει ανταποκριτής στη καρδιά των γεγονότων, δεν μας μεταφερεις λίγο από την κατάσταση από την αγαπημένη Νέα Αγγλία, η οποία αντί να ζει τώρα το διάσημό της Indian summer, μπήκε κατευθείαν στη καρδιά του Χειμώνα? (ειδικά για το Κοννέκτικατ τι ξέρεις).Οχι δυστυχώς ακομα μεσα στο σκοταδι ειμαστε. Απο καφετερεια σε καφετερεια μεταφερομαι
Στο Κοννεκτικατ ειμαι!!! τα πραγματα πανε πολυ πολυ σιγα και με το πασο τους. Οι ανθρωποι οπου βρουν μαγαζι, εστιατοριο, καφετερειες τις κατακλιζει. Μερικες περιοχες ειναι 100% στο σκοταδι.Καθώς έχουμε τη τυχη να υπάρχει ανταποκριτής στη καρδιά των γεγονότων, δεν μας μεταφερεις λίγο από την κατάσταση από την αγαπημένη Νέα Αγγλία, η οποία αντί να ζει τώρα το διάσημό της Indian summer, μπήκε κατευθείαν στη καρδιά του Χειμώνα? (ειδικά για το Κοννέκτικατ τι ξέρεις).
Σε ποια περιοχή του Κοννέκτικατ είσαι?Στο Κοννεκτικατ ειμαι!!! τα πραγματα πανε πολυ πολυ σιγα και με το πασο τους. Οι ανθρωποι οπου βρουν μαγαζι, εστιατοριο, καφετερειες τις κατακλιζει. Μερικες περιοχες ειναι 100% στο σκοταδι.
Ηartford area :roll:Σε ποια περιοχή του Κοννέκτικατ είσαι?
Όχι από τη Γερμανική Αστυνομία φαντάζομαι! (χιούμορ κάνω)Ηartford area :roll:
ΥΓ. Ο Κυβερνητης του Κοννεκτικατ ειναι λεει απογοητευμενος με την βοηθεια που ζητησε... δεν ηταν λεει αρκετη. Βγαινουμε οφ-τοπικ τωρα αλλα....
Ωραίο το χάρτφορντ, έχω έρθει στο τρίνιτυ και στο Uconn δύο φορές. Αφού είσαι και ροδίτης σίγουρα θα ξέρεις και τον Ηλία Τομ... που έφτιαξε το PAEDEIA στο StorrsΗartford area :roll:
ΥΓ. Ο Κυβερνητης του Κοννεκτικατ ειναι λεει απογοητευμενος με την βοηθεια που ζητησε... δεν ηταν λεει αρκετη. Βγαινουμε οφ-τοπικ τωρα αλλα....
Βαζω στοιχημα οτι οι Γερμανοι θα τα ειχαν αποκαταστησει ολα μεχρι τωρα. Μετα λεμε για τα χαλια της Ελλαδας. Φανταζεστε να γινοταν κατι τετοιο στην Χωρα μας???Όχι από τη Γερμανική Αστυνομία φαντάζομαι! (χιούμορ κάνω)