RoDiTiS
Member
Σε Ευρωπαικη ζωνη μου ειπε οτι δεν μπορω να μεινω πανω απο 3 μηνες. Και οχι δεν ξερω γερμανικα αλλα δεν χρειαζεται να ξερεις μια γλωσσα για να καταλαβεις αν σε κοροιδευουν ή οχι. Οπως ειπα και ποιο πανω, μιλουσε με τον συναδελφο του για την Ελλαδα και χασκογελουσαν. Ενω μαζι μου ηταν ψυχρος και αποτομος. Και οπως ξαναειπα, ταξιδευω χρονια αμερικη-ελλαδα και ελλαδα-αμερικη και ποτε καποιος δεν μου ειπε κατι σχετικο. Οπως ειπα θα μπορουσε να με ρωτησει αν ειμαι και ελληνας, απο την στιγμη που ταξιδευω με την Ελληνιδα μανα μου. Θα την θεωρουσα πιο φυσιολογικη ερωτηση απο να μου πει με στυλακι οτι δεν μπορω να μεινω 3 μηνες στην Ευρωπη. Π.χ. Στην Νεα Υορκη ο αστυνομικος δεν ειπε τιποτα στην μανα μου που ειναι Ελληνιδα.... ρωτησε ποσο θα μεινει και αυτο ολο.Απαραδεκτος Αστυνομικος στην Φρανκφουρτη!
Ειχα μια ασχημη εμπειρια στις Φρανκφουρτης το αεροδρομιο κατα την διαρκεια του ελεγχου του Διαβατηριου μου... Ταξιδευα με την μανα μου η οποια εχει ελληνικο διαβατηριο, ενω εγω αμερικανικο. Τα δινουμε.... και περιμενουμε, και περιμενουμε, τοτε λεω στην μανα μου.. κατι δεν παει καλα. Ξαφνικα με μετρια αγγλικα ο αστυνομικος μου λεει "you cant stay more than 3 months in european union". Kοκκαλο εγω μια και αυτο το ακουω πρωτη φορα, απανταω "first time i heard this", τοτε πιανει λιγη συζητηση με τον συναδελφο του που ηταν διπλα.. και ελεγαν κατι για την Ελλαδα και γελουσαν (αυτο μου την εδωσε πιο πολυ). Και καπου εκει ολο το σκηνικο λήγει και πηγαμε προς την εξοδο μας για JFK. Tελικα οπου βρουν ελληνα τον εκδικουνται... δεν ειναι φημες. Εχω ξανακουσει τετοια περιστατικα.
Τελικα εγω δεν καταλαβα που ειναι η απαραδεκτη συμπεριφορα?
Στο οτι ανακοινωσε σε ενα αμερικανο πολιτη οτι μπορει να μεινει στην γερμανια
3 μηνες?Την δουλεια του εκανε.
Οφειλες να το γνωριζεις.
Που ειδες την εχθρικη σταση εναντιον της Ελλαδας?Ειπε τιποτα στην μητερα σου?
Για σενα ειπε που του εδειξες αμερικανικο διαβατηριο.
Γνωριζεις γερμανικα η υποθετεις οτι κατι ελεγε εναντιον?