• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απάντηση στον Αντώνη

frida

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:rolleyes:Καλησπέρα σε όλους,έχω αρκετό καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας.Θα ήθελα να μου απαντήσει ό Αντώνης ,που με ρώτησε για το Μαρόκο, αν έχει πάει, για να του στείλω τις πληροφορίες που μου ζήτησε.Μόλις σήμερα έλαβα το μήνυμά του και δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να στέλνω προσωπικά μηνύματα.Αντώνη αν πήγες γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

:clap:

_antonis_

Member
:rolleyes:Καλησπέρα σε όλους,έχω αρκετό καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας.Θα ήθελα να μου απαντήσει ό Αντώνης ,που με ρώτησε για το Μαρόκο, αν έχει πάει, για να του στείλω τις πληροφορίες που μου ζήτησε.Μόλις σήμερα έλαβα το μήνυμά του και δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να στέλνω προσωπικά μηνύματα.Αντώνη αν πήγες γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

:clap:
Καλόοοο!!! Εγώ πρέπει να σου είχα στείλει, ε; Μπά...ακυρώθηκε η πτήση και δεν πήγα! Κάθε εμπόδιο για καλό (λέμε τώρα). Δεν ξέρω και πως να το βγάλω απο κεί κάτω που είναι η αντίστροφη μέτρηση. Ψάχνω προορισμό για το καλοκαίρι τώρα, μιά φίλη θέλει Μάλτα, μ'έχει φάει, αλλά δεν υπάρχουν προσφορές για εκεί.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.654
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom