Ιταλία Αξιοθέατα στη Ρώμη

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να επισκεφθεί κάποιος τη Ρώμη αυτή τη στιγμή, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη φορά. Λόγω του Ιωβηλαίου το 2025, η πόλη είναι εργοτάξιο.
Οχι μονο λογω του ιωβηλαιου. Οπως εχει πει ο Δημος, τα εργα θα τελειωσουν το 2027. Που θα ξεκινησουν αλλα…να μην παμε ποτέ;
ισα ισα μερικα προσφερουν και αλλη οπτικη..ζωντανη πολη με απαραιτητα εργα συντηρησης.
Ωχ!Εχω κλεισει εισιτηρια εδω και μηνες για 8-11 Νοεμβρη.
Πηγαινε ανετα. Ολα ανοικτα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Οχι μονο λογω του ιωβηλαιου. Οπως εχει πει ο Δημος, τα εργα θα τελειωσουν το 2027. Που θα ξεκινησουν αλλα…να μην παμε ποτέ;
ισα ισα μερικα προσφερουν και αλλη οπτικη..ζωντανη πολη με απαραιτητα εργα συντηρησης.
Ε, τώρα τι θετικό να δω σε αυτό ως τουρίστας. Τι άλλη οπτική να δω όταν πάω κ βλέπω την trevi χωρίς νερό, τη navona με σκαλωσιές, το sant' Angelo, το Εμανουελε εργοτάξιο (καλά το τελευταίο δεν πειράζει :haha:) κτλ... Το κακό είναι ότι το κάνουν μαζικά σχεδόν σε όλα τα αξιοθέατα.
Την αγαπάμε τη Ρώμη αλλά ναι, μπορεί να περιμένει και μέχρι το 2027 αν χρειαστεί. Τόσα μέρη, τόσες πόλεις υπάρχουν, ακόμα και στην Ιταλία. Ας την δει κάποιος όπως της αξίζει.

Frederico12

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Ισχύει. Ήμουν οικογενειακός το Μάιο (επίσκεψη για τρίτη φόρα) και το κέντρο ήταν ένα εργοτάξιο. Στο δρόμο από το Καπιτώλιο προς Κολοσσαίο, δεν μπορείς να χαρείς βόλτα και θέα λόγω των λαμαρινών.
Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να επισκεφθεί κάποιος τη Ρώμη αυτή τη στιγμή, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη φορά. Λόγω του Ιωβηλαίου το 2025, η πόλη είναι εργοτάξιο. Θα έλεγα όποιος προγραμματίζει επίσκεψη να τσεκάρει το πρόγραμμα των εργασιών, γιατί μπορεί να απογοητευτεί. Αν κάποιος επίσης την επισκέφθηκε προσφάτως, καλό είναι να μας δώσει μια εικόνα...

Nikolasvls

Member
Καλησπέρα στην ομαδάρα!επειδή έψαξα να κλείσω για τα αξιοθέατα μέσω get your guide αλλά ο αδερφός μου που είχε ταξιδέψει πέρυσι την είχε πατήσει κι μου είπε να το αποφύγω είπα να κάνω μια έρευνα στα σάιτ του εκάστοτε σημειου!Δυστηχως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα μνημεία του Βατικανού την βασιλική του αγ.πετρου και την βίλα Μποργκέζε!θεωρείται ότι περί να κοιτάξω μέσω μεσάζοντα ή θα εξαπατηθώ;θα ταξιδέψω 12 Νοέμβρη και πρέπει να το οργανώσω σιγά σιγά!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αξιοθέατα μέσω get your guide αλλά ο αδερφός μου που είχε ταξιδέψει πέρυσι την είχε πατήσει κι μου είπε να το αποφύγω είπα να κάνω μια έρευνα στα σάιτ του εκάστοτε σημειου
Είναι λίγο αόριστο αυτό που λες. Πως την πάτησε και για πιο λόγο;
Τέτοιου τύπου σελίδες/εφαρμογές προσφέρουν οργανωμένα πακέτα εκδρομών ίσως και όλα. μαζί με μετακινήσεις, ξεναγό κτλ. Προφανώς με μεγαλύτερη τιμή στο σύνολο σε σχέση με το να κλείσεις μεμονωμένα εισιτήρια για το κάθε τι, αλλά αυτό είναι λογικό και καθαρά θέμα επιλογής.
Προσωπικά έχω εμπιστευτεί τη συγκεκριμένη σε κάποιες εκδρομές μου χωρίς ν' αντιμετωπίσω πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μην έχουν συμπληρώσει αριθμό ατόμων και να ακυρωθεί, κάτι που σε τουριστικό μέρος φαντάζει απίθανο.
Είναι καθαρά θέμα δικό σου, για αρχή μπορείς να διαβάσεις εδώ βγάζοντας ένα πρώτο συμπέρασμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα