Giannisgreen
Member
Στο roma pass ειναι το απλό εισητήριο και η είσοδος στην αγορά , η είσοδος στα στα μπουντρούμια ειναι στα εξτρα που χρεώνονται. Τσεκαρε εδω Museums - Roma Pass
Κολοσσαιο πρεπει να κλεισετε αμεσα, αν δεν εχετε κλεισει ακομα γιατι γινεται σκοτωμος και φευγουν πολυ γρηγορα.Επισης οποιος μπορει να δωει καμια πληροφορια για το τι να δουμε θα μας κανει μεγαλη χαρη!!!![]()
Στον Άγιο Πέτρο μπαίνεις δωρεάν χωρίς εισιτήριο, ακόμα κι αν δεν μπεις στα μουσεία του Βατικανού.στην βασιλικη του αγιου πετρου μπαινεις δωρεαν με το εισητηριο για το μουσειο η πρεπει να κοψεις αλλο εισητηριο ? επισης στο κολοσιαιο πολυ μου λενε πως δεν αξιζει να μπεις ?, τι λετε ?
Για μετακίνηση δεν ξέρω να σου πω αλλά τα skip the line εισιτήρια είναι μονόδρομος....Εγώ δεν το είχα ψάξει πολύ τότε που είχα πάει και έκλεισα μέσω get your guide. Δεν ξέρω αν στην επίσημη ιστοσελίδα κάθε αξιοθέατου έχει σχετική επιλογή για skip the line.Καλησπέρα παιδιά!
Αρχές Φλεβάρη θα πάω Ρώμη (για πρώτη φορά ενώ έχω γυρίσει την μισή Ιταλία) .
Έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο κατά καιρούς με ταλαιπωρεί στις αρθρώσεις. Έτσι λοιπόν οι αστράγαλοι μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτρς τις μέρες. sfortuna...
Ξέρω Ρώμη = Περπάτημα.
Θα ήθελα να ρωτήσω όμως τι γίνεται με τις ουρές τον Φεβρουάριο.
1) Βατικανό
2) Στο Κολοσσαίο και τι ισχύει με τα skip the line.
Καλοδεχούμενη κάθε συμβουλή για μετακίνηση και αποφύγει ορθοστασίας.
Δηλαδή για Κολοσσαίο χρειάζεται skip the line? Υπάρχει μεγάλη ουρά για να μπεις?Για μετακίνηση δεν ξέρω να σου πω αλλά τα skip the line εισιτήρια είναι μονόδρομος....Εγώ δεν το είχα ψάξει πολύ τότε που είχα πάει και έκλεισα μέσω get your guide. Δεν ξέρω αν στην επίσημη ιστοσελίδα κάθε αξιοθέατου έχει σχετική επιλογή για skip the line.
Αν πας νωρίς νωρίς παλεύεται. Εγώ περίμενα γύρω στο μισάωρο αλλά μιλάμε για προ COVID εποχές.Δηλαδή για Κολοσσαίο χρειάζεται skip the line? Υπάρχει μεγάλη ουρά για να μπεις?
Επειδή πας σε off season περίοδο όπως πήγα και εγώ (5 με 13 Δεκ 2023) πιστεύω ότι οι ουρές είναι διαχειρίσημες.Καλησπέρα παιδιά!
Αρχές Φλεβάρη θα πάω Ρώμη (για πρώτη φορά ενώ έχω γυρίσει την μισή Ιταλία) .
Έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο κατά καιρούς με ταλαιπωρεί στις αρθρώσεις. Έτσι λοιπόν οι αστράγαλοι μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτρς τις μέρες. sfortuna...
Ξέρω Ρώμη = Περπάτημα.
Θα ήθελα να ρωτήσω όμως τι γίνεται με τις ουρές τον Φεβρουάριο.
1) Βατικανό
2) Στο Κολοσσαίο και τι ισχύει με τα skip the line.
Καλοδεχούμενη κάθε συμβουλή για μετακίνηση και αποφύγει ορθοστασίας.
Προφανως κλεισατε με καπελο απο μεταπωλητη γιατι το skip the line απο τη σελιδα του Βατικανου ειναι πολυ πολυ φθηνοτερο. Επισης η ωρα που ανοιγει το μουσειο για ολους ειναι 8.30 το πρωι, οχι 11. Γενικα τα λες καπως μπερδεμενα.Επειδή πας σε off season περίοδο όπως πήγα και εγώ (5 με 13 Δεκ 2023) πιστεύω ότι οι ουρές είναι διαχειρίσημες.
Βέβαια το καλύτερο είναι να έχει πάρει τα skip the line.
Tο skip the line στο Βατικανό ξεκίναγε από €35 ενώ στο ταμείο το εισιτήριο είχε €19