maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τα τρία του Καράμπελα ξέχασες tripakia
Μα ειναι προσωπα αυτα;Τα τρία του Καράμπελα ξέχασες tripakia
Σκουζε οσο θες εσυ, ον τοπικ ειμαστε!
στο αρχικό σου ποστ αναφέρεις σε ποιο ιστορικο γεγονος θα θελαμε να παρευρεθουμε όποτε φυσικό είναι οι απαντήσεις να επικεντρώθηκαν σε γεγονότα και οχι σε προσωπα.Έλα, σοβαρευτείτε, ξεφύγαμε από το θέμα.
Προς το παρόν μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι επιλέγουν γεγονότα πως επίκεντρο έχουν επαναστάσεις, κινήματα και πολέμους κι όχι πράξεις μεμονωμένων ατόμων. Κανείς δε θα ήθελε να γνωρίσει ένα συγκεκριμένο ιστορικό πρόσωπο;
Ποτε δεν επιναν τον αμπακο.Ηταν ντροπη ο μεθυσμενος,γι αυτο και το κρασι τους ηταν παντα νερωμενο.Υπηρχαν μαλιστα συγκεκριμενα αγγεια-οι κρατηρες-για την αναμειξη κρασιου και νερουΕγώ είπα, σε ένα συμπόσιο με καλεσμένο το Σωκράτη. Πριν πιουν τον άμπακα.
Χμμμ, εγώ είχα διαβάσει ότι έπιναν αρκετά και έρχονταν σε κατάσταση ευθυμίας- μέθης. Στη συνέχεια επιδίδονταν σε γνωστές δραστηριότητες.Ποτε δεν επιναν τον αμπακο.Ηταν ντροπη ο μεθυσμενος,γι αυτο και το κρασι τους ηταν παντα νερωμενο.Υπηρχαν μαλιστα συγκεκριμενα αγγεια-οι κρατηρες-για την αναμειξη κρασιου και νερου
Και για να μην ξεφευγω....θα ηθελα να ειχα γνωρισει τον Λιαντινη και τον Σλημαν....
ξεφευγουμε και θα μας δαγκωσουνΧμμμ, εγώ είχα διαβάσει ότι έπιναν αρκετά και έρχονταν σε κατάσταση ευθυμίας- μέθης. Στη συνέχεια επιδίδονταν σε γνωστές δραστηριότητες.
Κακοηθειες καλη μου!!!!Ασε δε που αν ηταν μεθυσμενοι μαλλον για υπνο θα πηγαιναν,για επιδοσεις δε δυσκολο το κοβω.Μην πιστευεις παντα οτι διαβαζειςΧμμμ, εγώ είχα διαβάσει ότι έπιναν αρκετά και έρχονταν σε κατάσταση ευθυμίας- μέθης. Στη συνέχεια επιδίδονταν σε γνωστές δραστηριότητες.
Πάντως ο ίδιος ο όρος "συμπόσιο" σε πόση παραπέμπει.Κακοηθειες καλη μου!!!!Ασε δε που αν ηταν μεθυσμενοι μαλλον για υπνο θα πηγαιναν,για επιδοσεις δε δυσκολο το κοβω.Μην πιστευεις παντα οτι διαβαζεις