maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Εγώ ήθελα να πάω στην Κούβα πολύ καιρό,αλλά μόλις διάβασα τις ιστορίες στο φόρουμ το πήρα απόφαση και πήγα.
Για την Κούβα όχι μόνο το αποφάσισα να πάω (άντε να δούμε) αλλά να πάω και χωρίς γκρουπ, κάτι που αν μου το λεγες 5 χρόνια πριν, θα σου έλεγα πως δεν πας καλά!! Όχι εσύ, τρόπος του λέγειν..Εγώ ήθελα να πάω στην Κούβα πολύ καιρό,αλλά μόλις διάβασα τις ιστορίες στο φόρουμ το πήρα απόφαση και πήγα.
Πάντως το θυμάμαι ότι γράφτηκες ΜΕΤΑ που γύρισες...Εγώ ήθελα να πάω στην Κούβα πολύ καιρό,αλλά μόλις διάβασα τις ιστορίες στο φόρουμ το πήρα απόφαση και πήγα.
Πραγματικα ρε παιδι μου στην προ φορουμ εποχη ..ειχαμε κατι κλισε ..κατι στερεοτυπα ....πχ σε καποιες χωρες πας μονο με πρακτορειο....καποια τροπικα μερη ειναι μονο για τους πλουσιους και οχι για μας τους μεσοαστους ..και αλλα τετοια.Για την Κούβα όχι μόνο το αποφάσισα να πάω (άντε να δούμε) αλλά να πάω και χωρίς γκρουπ, κάτι που αν μου το λεγες 5 χρόνια πριν, θα σου έλεγα πως δεν πας καλά!! Όχι εσύ, τρόπος του λέγειν..
Ε δεν πάω η αλήθεια είναι, αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα!Δεν πας καλά!
Ρε τώρα το είδα !!Η Εβανζελι με αλλαξε με τις Νεες Υορκες και τα Τελ αβιβια της<3
μήπως να μην μπαίνουμε σε προσωπικές λεπτομέρειες? στρειτ ή μη δεν μας πολυνοιάζει. σ' αγαπάμε σε κάθε περίπτωση...Ρε τώρα το είδα !!
Να συμπληρώσω ότι στο φόρουμ βρήκα την ΜΕΓΑΛΗ μου αγάπη !!!
Και παρεακι για να μιλάω γιαυτην !!
υπάρχει αμφιβολία για τις προτιμήσεις μου;μήπως να μην μπαίνουμε σε προσωπικές λεπτομέρειες? στρειτ ή μη δεν μας πολυνοιάζει. σ' αγαπάμε σε κάθε περίπτωση...
πάντως και μένα μου αλλάξατε γνώμη για τη ΝΥ. στην πρωτη μου επίσκεψη την είχα θάψει..