vangelis_101
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ὀμόμεθα καὶ ἴδωμεν
αναφανδόν καί διαρρήδην, Σαλαμίνα.
Βλέπω το Ηραίο στο βάθος ή κάνω λάθος;;Εδω ωραια ειναι. Σαν κατι να μου θυμιζει !!!!!!!
View attachment 60750
Βλέπω το Ηραίο στο βάθος ή κάνω λάθος;;
προς Κόρινθο μεριά
Η ιδιοκτήτρια είναι μεγάλη καρδιά όλους θα μας δεχτεί!!! Φύγαμε;Άλλος ενδιαφερόμενος; να παρακαλέσουμε τον ιδιοκτήτη
Κι άλλοι οργασμοί. Σταματήστε πια, μια ο ένας μια ο άλλος.αναφανδόν καί διαρρήδην...
Είδες τι κάνει μια φωτογραφία; παράδεισος παράδεισοςΗ ιδιοκτήτρια είναι μεγάλη καρδιά όλους θα μας δεχτεί!!! Φύγαμε; Υ.Γ. Το δώμα πάντως το έχω κλείσει με χρήση ταράτσας!
Αχ αντί να πίνω κρασάκι στην Αθήνα δεν θα ήταν καλύτερα να πίναμε ένα spriz-aperoll στο μπαλκονάκι by the sea;;; Γι' αυτό σου λέω πλειν πλειν και πάλι πλειν!Κι άλλοι οργασμοί. Σταματήστε πια, μια ο ένας μια ο άλλος.
Είδες τι κάνει μια φωτογραφία; παράδεισος παράδεισος
Ου παντός πλειν ες Κόρινθον
εγω παντως θα συμφωνησω με την go2dbeach!!!!! παραλιες με λευκη αμμο, ψηλους φοινικες, pan de coco, ισπανικα κ χοροοοοο!!!!!!!!!! που αλλου εκτος απο Republica Dominicana!!!!!!!! ανετα εμενα για παντα..........Το ιδανικό θα ήταν ένα μέρος που έχει σε απόσταση αναπνοής παραλίες με λευκή άμμο, πλούσιο ύφαλο για σνόρκελ, ψηλούς φοίνικες για σκιά και κρέμασμα αιώρας, να μιλάνε ισπανικά και η μουσική να είναι λάτιν. Κάπου προς κεντρική αμερική δηλαδή, αν μπορούσα να ζήσω άνετα και όχι σαν εργάτης στα ζαχαροκάλαμα.