villi
Member
Σκεφτόμουν να γράψω για τα έξοδα στο τέλος της ιστορίας,ήδη εχω αναφέρει κάποια.Αν ομως θέλετε τα γράφω και νωρίτερα.Καποια στιγμη αν μπορείς γραψε πόσο σου κόστισε το ταξίδι .
Σκεφτόμουν να γράψω για τα έξοδα στο τέλος της ιστορίας,ήδη εχω αναφέρει κάποια.Αν ομως θέλετε τα γράφω και νωρίτερα.Καποια στιγμη αν μπορείς γραψε πόσο σου κόστισε το ταξίδι .
Απλά το συνολο . Το εχω προσφατο για αυτό ρωτάω.Σκεφτόμουν να γράψω για τα έξοδα στο τέλος της ιστορίας,ήδη εχω αναφέρει κάποια.Αν ομως θέλετε τα γράφω και νωρίτερα.
Συγνώμη κορίτσι μου.. Έχεις δίκιο εσύ μου το έγραψες..αλλά εγώ ως γνωστόν το μυαλό δεν το έχω στη θέση του...τα χρόνια βλέπεις... Γράφεις καταπληκτικά...μήπως πρέπει να το εκμεταλευτείς???Κι εγώ θέλω!Τώρα που τα γράφω και τα θυμάμαι μου γεννιέται πάλι η επιθυμία!
Το πλοίο στο ειχα γράψει στο πμ. https://halongroyalpalacecruise.com.
Εγώ ειχα τσιγκουνευτεί να κλείσω τη σουίτα αλλά είχε απόλυτο δίκιο η @evi01 !Τα αξίζει τα επιπλέον χρήματα,ιδίως αν θέλεις ιδιωτικότητα και λιγάκι χλιδή!Ήταν όνειρο!Ευτυχώς δούλεψε η τύχη μου!!!
Ποια χρόνια;;;Αν είναι δυνατόν!!!Νόμιζα ότι δεν ειδες το μήνυμα και ήθελα απλά να στο θυμήσω!Συμβαίνει με τόσα που έχουμε στο κεφάλι μας καθημερινά!Συγνώμη κορίτσι μου.. Έχεις δίκιο εσύ μου το έγραψες..αλλά εγώ ως γνωστόν το μυαλό δεν το έχω στη θέση του...τα χρόνια βλέπεις... Γράφεις καταπληκτικά...μήπως πρέπει να το εκμεταλευτείς???
Ποια χρόνια;;;Αν είναι δυνατόν!!!Νόμιζα ότι δεν ειδες το μήνυμα και ήθελα απλά να στο θυμήσω!Συμβαίνει με τόσα που έχουμε στο κεφάλι μας καθημερινά!
villi ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία σου. Είναι πολύ κατατοπιστική.Σκεφτόμουν να γράψω για τα έξοδα στο τέλος της ιστορίας,ήδη εχω αναφέρει κάποια.Αν ομως θέλετε τα γράφω και νωρίτερα.
Η Sapa μπορεί να σου βγεί πολύ οικονομικά. Εγω πήρα νυχτερινό τρένο απο Hanoi, μετα πουλμανάκι για την Sapa (μπορεις να πάρεις κατευθείαν λεοφωρείο απο Hanoi για Sapa) και εκεί συνάντησα μια πολυ γλυκιά Βιετναμέζα, την Tom Tom. Μου την είχαν προτείνει στο tripadvisor, της τηλεφώνηςα 2 μέρες πριν για να κανονίςουμε και με 25€ την ημέρα είχα trekking, γεύματα και διαμονή στο σπίτι της. Η δυνατότερη εμπειρία του ταξιδιού μου. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο σημείο συνάντησης στην Sapa και μπορείς να βρεις καποια επιτόπου.villi ευχαριστούμε για την υπέροχη ιστορία σου. Είναι πολύ κατατοπιστική.
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες. Πρόκειται να ταξιδέψω 19/1 εως 9/2 του 2017.
Έχω κλείσει εισιτήρια και κάνω το πρόγραμμα.
Βκκ - Hanoi- Hue-Hoi an-Ho chi minh----?---Pnom Penh- siem reap-bkk
Έχω βάλλει 7 ημέρες Ανόι και γύρω γύρω
1 Hue
4 Hoi an
2 ho chi minh
2phnom penh
3 Siem reap
Μου μένουν κάποιες ενδιάμεσα,
που να τις βάλλω?
Στο δέλτα του Μενγκόγκ έκανες 2 διανυκτερεύσεις, στις 2 πόλεις?
Προσπαθώ να βγάλω ένα οικονομικό πρόγραμμα.
Την κρουαζιέρα σε αυτό που πήγες μου την δίνει το μπούκιν 400ε τρίκλινο. Νομίζω είναι καλά.
Ψάχνω α)την επιστροφή με λεωφορείο από Siem Reap στη Bkk
β) την Σάπα
γ) το δέλτα του Μενγκόγκ
Τα πιό δαπανηρά
Ευχαριστώ πολύ.