vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
δε χρειαζεται συγγνωμη, εδω προσπαθουμε να βοηθαμε οσο ξερουμε και σε οσο χρονο εχουμε ελευθερο. Αν επαναλαβουμε κατι δεν ειναι εγκλημα.ουπς! σόρυ..
δε χρειαζεται συγγνωμη, εδω προσπαθουμε να βοηθαμε οσο ξερουμε και σε οσο χρονο εχουμε ελευθερο. Αν επαναλαβουμε κατι δεν ειναι εγκλημα.ουπς! σόρυ..
Σοβαρά το λες τώρα αυτό? Η Σαντορίνη προσφέρει ένα από τα πιο συγκλονιστικά νησιωτικά τοπία που έχουμε ως χώρα. Εκτός από παγκοσμίως γνωστή-γιατί άραγε?- είναι όντως το πιο εμβληματικό νησί που έχουμε διότι έχει τον καλύτερο συνδυασμό που έχουν στο μυαλό τους οι ξένοι επισκέπτες σχετικά με τα ελληνικά νησιά. Αρχιτεκτονική(άσπρα σπιτάκια) και εκπληκτικό τοπίο Πόσα νησιά έχουμε με θέα σε ηφαίστειο? . Αλλοίμονο αν είναι το νησί μόνο το ηλιοβασίλεμαΟλοι πανε στη Σαντορινη για το ηλιοβασιλεμα που ειναι παγκοσμιως γνωστο.
Φυσικά και δεν σημαίνει αλλά αν ο φιλοξενούμενος ξέρει μόνο αυτή, αρχίζεις από εκεί.Επειδη η Κρακοβια ειναι παγκοσμιως γνωστη δε σημαινει πως η Πολωνια δεν εχει αλλες πιο ωραιες πολεις...
Αφού πιστεύεις ότι Σύρος και Τήνος που πρότεινες είναι καλύτερες βάσει των δεδομένων που έθεσε ο @Yorgos (φιλοξενούμενο άτομο, περιορισμένος χρόνος, άσπρα σπιτάκια και ευκολία πρόσβασης) από Μύκονο και Πάρο, τι να πω? Σηκώνω τα χέρια ψηλά...Προκειται. Διαλεξες την ευκολη λυση και οχι την καλυτερη.
Και εγώ πιστεύω ότι το Μέτσοβο είναι πιο εύκολο χωρίς αυτοκίνητο,όχι πιο γραφικό.Στην ΄Ηπειρο δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο ή καταλάβαμε λάθος;Στο Πάπιγκο δε θέλω να πάω για το χιόνι, διότι είναι για την επίσκεψη που έτσι κι αλλιώς θα πάει Αράχωβα οπότε θα το δει. Θέλω να πάω για να δει και κάτι διαφορετικό από τα σπιτάκια. Θεωρείτε ότι το Μέτσοβο είναι πιο γραφικό από το Παπιγκο;
Δε θα υπάρχει, σωστά. Αλλά αν βολεύουν τα κτελ, να προτιμήσω πάπιγκο, είναι πιο ωραίο;;Και εγώ πιστεύω ότι το Μέτσοβο είναι πιο εύκολο χωρίς αυτοκίνητο,όχι πιο γραφικό.Στην ΄Ηπειρο δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο ή καταλάβαμε λάθος;
Ναι κατά την γνώμη μου αν και δεν το έχω δοκιμάσει με λεωφορείο.Δε θα υπάρχει, σωστά. Αλλά αν βολεύουν τα κτελ, να προτιμήσω πάπιγκο, είναι πιο ωραίο;;
Αν φτάσεις μέχρι εκεί (Παπιγκο) μην κάνεις κανένα αστείο και δεν πάτε στο χωρίο Διλοφο!Στο Πάπιγκο δε θέλω να πάω για το χιόνι, διότι είναι για την επίσκεψη που έτσι κι αλλιώς θα πάει Αράχωβα οπότε θα το δει. Θέλω να πάω για να δει και κάτι διαφορετικό από τα σπιτάκια. Θεωρείτε ότι το Μέτσοβο είναι πιο γραφικό από το Παπιγκο;
Ναί κατά την γνώμη μου. Επίσης στο Πάπογκο δύσκολα θα βρεις κάτι να σου χαλάει το μάτι. Πίο μικρό , πιο περιποιημένο και πιο γραφικό.πάπιγκο, είναι πιο ωραίο;;
Το πάπιγκο είναι μακράν πιο ωραίο από το Μέτσοβο κ μπορείτε να πάτε κ στο μικρό Πάπιγκο με τα πόδια (1-1,5 ωρα πεζοπορια περίπου) η με ταξακι η να σας πετάξει κάποιος ντόπιος από κει..Δε θα υπάρχει, σωστά. Αλλά αν βολεύουν τα κτελ, να προτιμήσω πάπιγκο, είναι πιο ωραίο;;