εγώ τα κοιτάω στο Viva.Πολύ χρήσιμα όλα ρε παίδες. Στο Πήλιο θα υπάρχει αμάξι λόγω φίλων. Το Μύκονος-συρος μου άρεσε ως ιδέα και μάλλον είναι το πιο εύκολο. Τη Σκύρο θα τη δούμε ως περίπτωση με φίλη που μένει εκεί, κατάλαβα ότι δε γίνεται να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες Σποράδες, μάλλον αν είναι πάμε αεροπορικώς και μετά από Κύμη βλέπουμε.
Υπάρχει σάιτ που βλέπετε όλα τα ακτοπλοϊκά;
Κι εγώ αλλά εκεί δε μου τα βγάζει όλα, οπότε αναγκάζομαι να μπαίνω σε άλλα που έχουν για κάθε περιοχή ξεχωριστά και είναι μπελάς.εγώ τα κοιτάω στο Viva.
Καλύτερα, συγκεντρωτικά αλλά και συνδυαστικά στο :Υπάρχει σάιτ που βλέπετε όλα τα ακτοπλοϊκά;
Τι εννοείς δεν σου τα βγάζει όλα; Αν βάλεις από Πειραιά θα σου βγάλει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια, ίσως επειδή είναι χειμώνας και δεν έχει τα ίδια με το καλοκαίρι να σου φαίνεται πως δεν σου τα βγάζει όλα.Κι εγώ αλλά εκεί δε μου τα βγάζει όλα, οπότε αναγκάζομαι να μπαίνω σε άλλα που έχουν για κάθε περιοχή ξεχωριστά και είναι μπελάς.
Μιάω για τα μεταξύ των νησιών το χειμώνα. Μου λέει σε κάποιες περιπτώσεις πως δεν έχει δρομολόγια, ενώ όταν γκουγκλάρω και βρίσκω σάιτ εξειδικευμένα σε κάθε νησί, ανακαλύπτω πως έχει. Προφανώ δε συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες.Τι εννοείς δεν σου τα βγάζει όλα; Αν βάλεις από Πειραιά θα σου βγάλει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια, ίσως επειδή είναι χειμώνας και δεν έχει τα ίδια με το καλοκαίρι να σου φαίνεται πως δεν σου τα βγάζει όλα.
Περίεργο, δώσε ένα παράδειγμα.Μιάω για τα μεταξύ των νησιών το χειμώνα. Μου λέει σε κάποιες περιπτώσεις πως δεν έχει δρομολόγια, ενώ όταν γκουγκλάρω και βρίσκω σάιτ εξειδικευμένα σε κάθε νησί, ανακαλύπτω πως έχει. Προφανώ δε συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες.
openseas.gr Βεβαια σε περιπτωσεις επιδοτουμενων μπορει να υπογραφιυν κ αρα να περαστουμ στο συστημα μια μερα πριν. Πχ τα ενδοκυκλαδικα με το Αρτεμις κ το Aqua Jewel περνιουνται καθε βδομαδα για μια βδομαδα αν δεν κανω λαθος. Μπορεθ μια συμβαση επιδοτουμενης να ληγει 31.1 και τα δρομολογια απο 1.2 να ανκοινωθουν το προηγουμενο απογευμα. Ειναι γενικο το προβλημα του υπουργειου, οχι του συστηματος.Υπάρχει σάιτ που βλέπετε όλα τα ακτοπλοϊκά;
Πιο ευκολα και φθηνα (cosmote deals for you, δινω κι εγω κωδικους στα παιδια) πας απο πειραια.Εφόσον θα κάνεις και διαδρομή μέχρι το Ναύπλιο ίσως θα άξιζε να σκεφτείς την επιλογή της Ύδρας. Δεν είμαι σίγουρος το πως είναι για την εποχή που θες αλλά είναι πολύ όμορφη και σίγουρα δεν χρειάζεται να ξέρεις να οδηγάς σε νησί χωρίς αμάξια.