• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, η αεροπορική εταιρία Blue Air

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
11/10/2010
Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία είναι η ρουμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, "Blue Air", καθώς οι δικαστικές αρχές, στις οποίες προσέφυγαν τέσσερις εταιρίες-πιστωτές, έκριναν ότι η εταιρία δεν έχει δικαίωμα να τεθεί εκτός της σχετικής διαδικασίας.

Το δικαστήριο απέρριψε το σχετικό αίτημα της "Blue Air" για αναστολή της διαδικασίας πτώχευσης και ο δικηγόρος της εταιρίας που ανέλαβε το φάκελο εκκαθάρισης της "Blue Air", Ρέμους Μπόρτζα, δήλωσε ότι "συνεχίζουμε τη διαδικασία για την αναδιάρθρωση της εταιρίας, προκειμένου τα χρέη της να πληρωθούν".
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Last edited by a moderator:

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Προσοχή επομένως μη την πατήσουμε όπως με τη Sky Europe!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ειχαμε και εμεις μια low cost εδω στη Θεσσαλονικη και παει και αυτη! Μωρε τι εχουνε τα ερμα και ψοφουν;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ειχαμε και εμεις μια low cost εδω στη Θεσσαλονικη και παει και αυτη! Μωρε τι εχουνε τα ερμα και ψοφουν;
Δεν ξέρω τι έχουν, αλλά ξέρω τι δεν έχουν: Επιβάτες διατεθειμένους να πληρώσουν (κάτι παραπάνω από ?10 για ναύλο...)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε... καλα αν ειναι ετσι ας το διαπραγματευτουμε: Δινω μεχρι 20 ευρω...

Borealis

Member
Μια φορά ήταν να ταξιδέψω με Blue air Λονδίνο-Θεσσαλονίκη και τελικά παρατείναμε τη διαμονή, χάθηκε το αστρονομικό ποσό των 27 ευρώ, όσο για τη Skyeurope νομίζω ότι είμαι ο μόνος που δεν πήρε χαμπάρι και πήγε στο αεροδρόμιο όταν φαλήρισε πέρυσι! Τελικό κόστος δύο νέα εισητήρια με Chech, 270 ευρώ έκαστο και ένα βράδυ χαμένο και πληρωμένο στη Πράγα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμ δεν ειχες γινει ακομη μελος του Travelstories! Περασαμε παλι ηρωικες στιγμες: Μηνες το μελετουσαμε το θεμα: Θα φαλιρησει, δε θα φαληρησει... Ομηρικοι καυγαδες επ' αυτου. Τελικα φαληρησε και ετσι δεν πηγα Βιεννη. Μετα ειχαμε και ενημερωση απο τα υπολοιπα μελη για το ποια διαδικασια επρεπε να ακολουθησουμε για να μας επιστραφουν πισω τα χρηματα μας. Τα πηραμε ευτυχως πισω ολοι μας.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ΕΡΣΗ , σαν σημερα την προηγουμενη χρονια ηταν το ταξιδι με την SKY EUROPE στην βιεννη.9-13 οκτωβριου.
τι βιεννη τι ελατοχωρι.

Borealis

Member
Τελικά αυτό το δρομολόγιο της Βιέννης ποιος το καλύπτει? (από θεσσαλονίκη) υπάρχει περίπτωση να βρεθεί εισητήριο κάτω από 200 ευρώ?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
H Austrian Airlines: Εβαλα δυο τυχαιες ημερομηνιες 18/11 αναχωρηση απο Θεσσαλονικη και επιστροφη 23/11 και μου το δινει 134.11 ευρω. Καθολου ασχημα, αν φανταστεις ποσο πληρωνουμε το Αθηνα Θεσσαλονικη πηγαινε ελα! https://book.austrian.com/app/fb.fly

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΕΡΣΗ , σαν σημερα την προηγουμενη χρονια ηταν το ταξιδι με την SKY EUROPE στην βιεννη.9-13 οκτωβριου.
τι βιεννη τι ελατοχωρι.
Κοιτα τι θυμηθηκες! Ναι! Ειχαμε και ραντεβου στο αεροδρομιο τρομαρα μας!
Τουλαχιστον φετος το Ελατοχωρι ηταν επιτυχια, αλλα εσυ καθησες λιγο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom