• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, η αεροπορική εταιρία Blue Air

Borealis

Member
Ευχαριστώ Έρση, με την ευκαιρία να πω και εγώ ότι χάρηκα που ήταν όλα τόσο όμορφα στη συγκέντρωση! σήμερα είχαμε στη δουλειά μανιτογουρουνοκαστανοχαρά και εγώ σκεφτόμουνα πόσο ωραία θα ήταν στο Ελατοχώρι!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
σήμερα είχαμε στη δουλειά μανιτογουρουνοκαστανοχαρά
Με συγχωρεις, αλλα αυτο δεν το καταλαβα.
Σε περιμενουμε παντως στην επομενη εκδρομη μας!

Borealis

Member
Σε κάθε περιοχή ανάλογα με το τι παράγει το φθινόπωρο κυρίως γίνεται και μία γιορτή (χαρά). Μανιτάρια από Γρεβενά, χοιρινό και κάστανα από το Βόιο, μούστος
κοζανίτικος και κρασί από το Αμύνταιο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αχα! και στη δουλεια σας δηλαδη κανετε συχνα τετοιες ομορφες γιορτες; Που να καταθεσω βιογραφικο ειπαμε;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε κάθε περιοχή ανάλογα με το τι παράγει το φθινόπωρο κυρίως γίνεται και μία γιορτή (χαρά). Μανιτάρια από Γρεβενά, χοιρινό και κάστανα από το Βόιο, μούστος
κοζανίτικος και κρασί από το Αμύνταιο.
Ωραία δουλειά :clap: Για λέγε, για λέγε..

Borealis

Member
Τι να πω ρε παιδιά! όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα γίνονται γιορτές για τα τοπικά προιόντα συνήθως καλοκαίρι (βλ. σαρδέλα, κεράσια κ.ά) στη Δυτική Μακεδονία γίνονται το Φθινόπωρο μέχρι τα χριστούγεννα και είναι ανοικτές σε όλο τον κόσμο. Οι μανιτοχαρές αυτή τη περίοδο και οι γουρουνοχαρές λίγο αργότερα είναι οι πιο χορταστικές, αν βρεθείτε κοντά μη τις χάσετε...

XRISTOS71

Member
Μια φορά ήταν να ταξιδέψω με Blue air Λονδίνο-Θεσσαλονίκη και τελικά παρατείναμε τη διαμονή, χάθηκε το αστρονομικό ποσό των 27 ευρώ, όσο για τη Skyeurope νομίζω ότι είμαι ο μόνος που δεν πήρε χαμπάρι και πήγε στο αεροδρόμιο όταν φαλήρισε πέρυσι! Τελικό κόστος δύο νέα εισητήρια με Chech, 270 ευρώ έκαστο και ένα βράδυ χαμένο και πληρωμένο στη Πράγα!
πέρσυ 20/6 μια μόνο μερα μετά την ενταξη σε καθεστώς προστασίας
της SKY EUROPE πεταξαμε με 90' αναμονή εντός του αεροπλανου παρακαλώ στο Ελ.Βενιζέλος χωρίς να εχουμε καμία ενημερωση και χωρίς τελικά να ξερουμε αν θα πετάγαμε :shock:.
τελικά πετάξαμε και ευτυχώς γυρίσαμε κιόλας

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
όσο για τη Skyeurope νομίζω ότι είμαι ο μόνος που δεν πήρε χαμπάρι και πήγε στο αεροδρόμιο όταν φαλήρισε πέρυσι!
:haha: Μην το λες και εγώ δεν πήρα χαμπάρι και την έφαγα τη ψυχρολουσία στο αεροδρόμιο.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
low cost απο θεσ/νικη υπαρχουν παιδες.και airberlin εχει και easy εχει και αλλες που δεν μου ρχονται τωρα.και η czech πεταει που δεν ειναι λοου αλλα εχει φθηνα εισητηρια ανα περιοδους.η αθηνα εχει εισητηριο στις24/12/2010 με 112 ευρω για γερμανια?????δεν εχει!ενω σαλονικα εχει με airberlin για στουτγκαρδη παντα μιλαω με 112!

Borealis

Member
Τα δρομολόγια της αιρμπερλίν είναι προσαρμοσμένα ώστε να βολεύουν τους γερμανούς παραθεριστές. Δυστυχώς το αεροδρόμιο της θεσσαλονίκης έχει λιγότερες εταιρείες και από το τελευταίο ισπανικό χωριό! κατά τα άλλα η πρωτεύουσα των βαλκανίων μας μάρανε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom