Borealis
Member
Ευχαριστώ Έρση, με την ευκαιρία να πω και εγώ ότι χάρηκα που ήταν όλα τόσο όμορφα στη συγκέντρωση! σήμερα είχαμε στη δουλειά μανιτογουρουνοκαστανοχαρά και εγώ σκεφτόμουνα πόσο ωραία θα ήταν στο Ελατοχώρι!
Με συγχωρεις, αλλα αυτο δεν το καταλαβα.σήμερα είχαμε στη δουλειά μανιτογουρουνοκαστανοχαρά
Ωραία δουλειά Για λέγε, για λέγε..Σε κάθε περιοχή ανάλογα με το τι παράγει το φθινόπωρο κυρίως γίνεται και μία γιορτή (χαρά). Μανιτάρια από Γρεβενά, χοιρινό και κάστανα από το Βόιο, μούστος
κοζανίτικος και κρασί από το Αμύνταιο.
πέρσυ 20/6 μια μόνο μερα μετά την ενταξη σε καθεστώς προστασίαςΜια φορά ήταν να ταξιδέψω με Blue air Λονδίνο-Θεσσαλονίκη και τελικά παρατείναμε τη διαμονή, χάθηκε το αστρονομικό ποσό των 27 ευρώ, όσο για τη Skyeurope νομίζω ότι είμαι ο μόνος που δεν πήρε χαμπάρι και πήγε στο αεροδρόμιο όταν φαλήρισε πέρυσι! Τελικό κόστος δύο νέα εισητήρια με Chech, 270 ευρώ έκαστο και ένα βράδυ χαμένο και πληρωμένο στη Πράγα!
Μην το λες και εγώ δεν πήρα χαμπάρι και την έφαγα τη ψυχρολουσία στο αεροδρόμιο.όσο για τη Skyeurope νομίζω ότι είμαι ο μόνος που δεν πήρε χαμπάρι και πήγε στο αεροδρόμιο όταν φαλήρισε πέρυσι!