• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

"Αντικρουόμενες" βίζες

sfakhania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
eurovision

τη eurovision περιμενω και εγω μπας και γλυτωσω την ταλαιπωρια με τις πρεσβειες. η "τεχνη" ανοιγει δρομους......

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
τη eurovision περιμενω και εγω μπας και γλυτωσω την ταλαιπωρια με τις πρεσβειες. η "τεχνη" ανοιγει δρομους......
Aσ κρατάμε μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρω αν θα αλλάξοιυν νοοτροπία οι Αζέροι. Τουλάχιστον οι γείτονες τους ήταν πιο ανοιχτόμυαλοι. Οι Γεωργιανοί την κατάργησαν εντελώς και οι Αρμένιοι την εκδίδουν χωρίς προϋποθέσεις ταξιδιωτικού πρακτορείου

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια φίλη μου πήγε Ιράν τα Χριστούγεννα και το Μάρτιο θέλει να πάει Ισραήλ. Την αφήνουν να μπει;

Α, η σφραγίδα της Κούβας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τις ΗΠΑ, ΕΔΩ χρειάζεται η παρέμβαση του Γιώργου.
Καταρχήν το αν έχεις πάει ή όχι στην Κούβα οι Αμερικανοί το γνωρίζουν είτε έχεις σφραγίδα είτε δεν έχεις. ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα το να έχεις πάει στην Κούβα (ασχέτως σφραγίδας) αρκεί:
α) να μην είσαι πολίτη, κάτοικος, φοιτητής στις ΗΠΑ (οπότε και υπάγεσαι στις διατάξεις περί trading with the enemy)
β) αν σε ρωτήσουν να μην πεις ψέμματα. Κοινώς, το πρόβλημα δεν είναι να έχεις πάει στην Κούβα, αλλά το να μην το δηλώσεις σε περίπτωση που σε ρωτήσουν, οπότε και θεωρείται ότι έκανες ψευδή δήλωση κι αυτό είναι όντως αδίκημα. Γενικώς αν σε ρωτήσουν "στην Κούβα πήγατε;" απαντάς "ναι αμέ για τουρισμό" και κλείνει το θέμα, αρκεί να μην είσαι στην κατηγορία α).

otto-31860

Member
Για το Λαος μπορώ να βγάλω βίζα στο αεροδρομιο τους η πρέπει απο Ελλάδα ??

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για το Λαος μπορώ να βγάλω βίζα στο αεροδρομιο τους η πρέπει απο Ελλάδα ??
Δεν έχει ένα αεροδρόμιο το Λάος. Γενικά στα μεγάλα (Vientiane, Luang Prabang, Pakse) μπορείς σίγουρα να βγάλεις βίζα με την άφιξη. Προσοχή, πρέπει να πληρώσεις μετρητά σε δολλάρια ΗΠΑ.
Αν θες βίζα για πάνω από 30 μέρες, πρέπει να πας σε πρεσβεία ή προξενείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom