jimp
Member
Άσχετη δεν είναι αφού δουλεύει για την αεροπορική εταιρεία.Δεν καταλαβα. Ειναι ασχετη με την αεροπορικη ?
Άσχετη δεν είναι αφού δουλεύει για την αεροπορική εταιρεία.Δεν καταλαβα. Ειναι ασχετη με την αεροπορικη ?
Αν αντικαταστησει η ραιαν την αποσκευη σου ενημερωσε μας σε παρακαλω για να την κανω αμεσως το ν.3 των εταιρειων που παιρνω..Καλησπερα!! Σημερα ταξιδεξα απο Αθηνα προς Θεσσαλονικη με (ryanair)παρελαβα την βαλιτσα μου σπασμενη!! Πηγα στον γκισε απολεσθεντων, ειδε την βαλιτσα μια κυρια συμπληρωσε ενα χαρτι οτι πραγματικα ειχε σπασει και τωρα θα πρεπει να κανω εγω μεσο ιντερνετ αιτηση στην ryanair και θα δουμε αν θα γινει και τι!! Εχει τυχει σε καποιον ;
Κράτα μικρό καλάθι....Περιμένουμε ενημέρωση.Καλησπερα!! Σημερα ταξιδεξα απο Αθηνα προς Θεσσαλονικη με (ryanair)παρελαβα την βαλιτσα μου σπασμενη!! Πηγα στον γκισε απολεσθεντων, ειδε την βαλιτσα μια κυρια συμπληρωσε ενα χαρτι οτι πραγματικα ειχε σπασει και τωρα θα πρεπει να κανω εγω μεσο ιντερνετ αιτηση στην ryanair και θα δουμε αν θα γινει και τι!! Εχει τυχει σε καποιον ;
Καλησπερα!! Σημερα ταξιδεξα απο Αθηνα προς Θεσσαλονικη με (ryanair)παρελαβα την βαλιτσα μου σπασμενη!! Πηγα στον γκισε απολεσθεντων, ειδε την βαλιτσα μια κυρια συμπληρωσε ενα χαρτι οτι πραγματικα ειχε σπασει και τωρα θα πρεπει να κανω εγω μεσο ιντερνετ αιτηση στην ryanair και θα δουμε αν θα γινει και τι!! Εχει τυχει σε καποιον ;
Τα νέα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησίαΚαλημερα!!Μου εδωσε δυο χαρτια! Το ενα ηταν η καταγραφη του συμβαν και το δευτερο μου ελεγε σε ποιο σιτε θα παω και τι βηματα θα ακολουθησω για να το δηλωσω και στην ρυαναιρ! Την ρωτησα αν ξερει τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις και μου ειπε οτι δεν ξερει, αυτο που κανουν μου λεει εκει ειναι μονο η καταγραφη! Απο εκει και περα εχω να κανω με την ρυαναιρ! Εκανα κανονικα ολη την διαδικασια και μου εστειλαν μαιλ οτι σε 7 εργασιμες θα εχω νεα!!
Το κάνει.Γιατί να μην το κάνει;
Νομίζω ότι το SDR είναι μια θεωρητική μονάδα(special drawing rights).Και έχει ισοτιμία με όλα τα νομίσματα που αλλάζει.Με το Ευρώ πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 0.80.Επομένως παίρνεις 19 Χ 0.80 για κάθε κιλό.Αλλά αποζημιώνουν το περιεχόμενο ή την βαλίτσα;Το περιεχόμενο δεν καταστράφηκε,έτσι δεν είναι;Καλημερα γρηγορα γρηγορα μου απαντησαν!! Θελουν αποδειξη αλλα δεν εχω!Μου λενε για μια λυση 19 sdr per kilo ξερετε τι ειναι; Και βασικα τι λετε να κανω; Παραθετω το μαιλ !!